Viktor Axelsen klar til kamp: Viser musklerne frem

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Selvom corona har været et velkendt ord herhjemme stort set hele året, og særligt siden slutningen af februar, da den første dansker blev konstateret smittet med sygen.

Så har den dødelige virus bestemt ikke slået den 26-årige badminton verdensmester Viktor Axelsen ud af kurs.

Han kunne nemlig i marts fejre, at han var den første danske herresingle siden 1999, der kunne træde op på det øverste trin af medaljeskamlen ved All England.

Til konkurrencen blev han ifølge Jyllands Posten også spurgt ind til, hvordan han så frem mod OL, nu hvor coronavirussen herskede over hele verden. Men det var bestemt ikke det, der fyldte i hans tanker.

Og det lader til, at det stadig ikke er noget, der har slået ham ud af kurs.

Det afslører hans seneste billede på Instagram, hvor han viser formen frem og melder klar til kamp.

- Work in progress. Bedre og spændende tider kommer snart, skriver han til billedet, der viser en tydelig sixpack.

Kommende babylykke

Ikke nok med, at badmintonspilleren melder klar til at komme tilbage på banen og tryne sine modstandere. Så er han nok klar til kamp i mere end én forstand.

24-årige Viktor Axelsen er både verdensmester og europamester - og nu også boligejer.

Som bare 26-årig er den odenseanske badmintonspiller både verdensmester, boligejer og snart far. Foto: Jane Barlow

For i slutningen af april kunne Axelsen også afsløre, at han og kæresten, Natalia Koch Rohde, venter deres første barn sammen

- Hej alle sammen. Jeg er glad for endelig at kunne dele nogle gode nyheder med jer. Min kæreste og jeg venter os en lille pige til efteråret, skrev han på sin Instagram profil.

Første dansker i 20 år

Viktor Axelsen kunne skrive verdensmester på CV’et, da han i august 2017 vand VM-guld i herresingle som den første dansker i 20 år.

Allerede tilbage i 2010, da verdensmesteren kun var 16 år gammel, modtog han prisen som "Årets Fund", da Kronprins Frederik hyldede sportsfolk. Foto: Aller Media DK/Krestine Havemann

I 2017 var Axelsen kun 23 år gammel og titlen gav ham blod på tanden, for bare en måned senere kunne han igen fremvise sine evner, hvilket sikrede ham toppen af verdensranglisten resten af året.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close