Kendte30. august 2023 (opd. 7. september 2023)

Vidste du det? Morten Kirckhoff har været med i "Robinson Ekspeditionen"

"Nul Stjerner"-stjernen var med på øen, da den første sæson af "Robinson Ekspeditionen" rullede over skærmen for 25 år siden
Morten Kirckhoff tager sammen med rejsemakkeren Jan Elhøj DR's seere med på autentiske rejser. Her nyder han kotis i Indien. 
Morten Kirckhoff tager sammen med rejsemakkeren Jan Elhøj DR's seere med på autentiske rejser. Her nyder han kotis i Indien.
 Foto: Liquidminds / DR

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her er alle deltagere i "Robinson Ekspeditionen 2023"

I seks sæsoner har duoen Morten Kirckhoff og Jan Elhøj underholdt med deres primitive og autentiske rejser i DR-programmet "Nul Stjerner".

Men det er bestemt ikke første gang, den 52-årige eventyrer har boltret sig på skærmen i ydmyge rammer.

For kaster man et blik på castet til første sæson af TV3-hittet "Robinson Ekspeditionen", som for 25 år kørte over skærmen på TV3, kan man således se, at en dengang 27-årig Morten Kirckhoff var deltager i programmet.

Da SE og HØR fanger den garvede tv-eventyrer over telefonen, bekræfter han, at det skam var ham, der sammen med tv-legender som Jens "Biker" Romundstad, Regina Pedersen og Gitte Schnell kæmpede for deres ø-overlevelse i det populære tv-format – dengang med Thomas Mygind som vært.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-30/skaermbillede-2023-08-30-kl.-09.59.29.png
Et kig i arkivet viser, at Morten Kirckoff tilbage i 1998 prydede SE og HØRs sider i forbindelse med sin tv-optræden.
 Foto: SE og HØR

Men for den nu 52-årige eventyrer var "Robinson Ekspeditionen" på ingen måde en vej til at blive et kendt ansigt på, understreger han.

– Alt det, der kom bagefter, havde jeg ikke rigtig tid til. Jeg valgte at gå en anden vej, fortæller han om den megen mediebevågenhed, der opstod, da programmet blev sendt på TV.

Sådan så det ud, da Morten Kirckhoff for 25 år siden tonede frem på skærmen i "Robinson Ekspeditionen". 
Sådan så det ud, da Morten Kirckhoff for 25 år siden tonede frem på skærmen i "Robinson Ekspeditionen".
 Foto: YouTube

– Målet for mig er ikke at være på skærmen, målet i mit liv er eventyr og oplevelser, slår han fast om både sin "Robinson Ekspeditionen"-oplevelse og sin nuværende succes med "Nul Stjerner".

Ser det ikke

Kirckhoff afslører, at han ikke selv har set "Robinson Ekspeditionen" siden, og selv om det var en fed tur, så husker han ikke opholdet som noget specielt mindeværdigt:

– Det var skidesjovt og fantastisk, men så går livet jo videre. Heldigvis.

Du kan se et glimt af Morten Kirckhoff i traileren fra 1998 herunder:

Sponsoreret indhold