Kendte13. februar 2015

Video: Manden uden penis

Andrew Wardle lider af en sygdom, der gør, at han er født uden penis – og det er en kamp for ham.
Af af
Andrew er født uden en penis.
Andrew er født uden en penis.
 Foto: TLC/SBS Discovery
Tænk at være mand og at være født uden en penis. Det er virkeligheden for stakkels Andrew Wardle fra en forstad til Manchester i England.

Den nye dokumentar på TLC, "Manden uden penis", der sendes søndag kl. 21.30, giver et forbløffende, enestående og gribende indblik i de problemer, Andrew har kæmpet med hele sit liv, og det overraskende positive livssyn han har på trods heraf.

I programmet står Andrew over for en livsændrende transformation. Andrew har stomi, og han har fået fjernet en testikel efter en infektion.

Men Andrew besøger en ny læge, der faktisk fortæller ham, at han har en lille penis, der simpelthen er gemt under huden.

Og lægen forklarer, at han kan genopbygge en ny penis til Andrew. Dermed er det første skridt taget få en fuldt fungerende penis, der skal dannes af muskler og hud fra hans højre underarm gennem ikke mindre end fire operationer.

Andrew afslører, at det ikke har været nemt med kvinderne, og han er endda blevet slået i ansigtet af en, efter han fortalte, at han ingen penis havde.

Se klippene med Andrew her:Andrews konsultation hos lægen, der kan give ham en ny penis (Advarsel - meget afslørende optagelser)


Sponsoreret indhold