VIDEO: Her går den populære Ice Bucket Challenge HELT galt

Ice Bucket Challenge har taget verden med storm, men det kan ende galt, som det ses i denne video

Ice Bucket Challenge har taget verden med storm, men det kan ende galt, som det ses i denne video

Foto: YouTubeNomeringeringslegen Ice Bucket Challenge er ikke kun et fænomen, der lige nu er populær blandt danske og udenlandske kendisser.

Også helt almindelige mennesker har taget udfordringen - hvor man skal hælde en spand iskold vand over sig eller donere 100 dollars til forskningen i sygdommen ALS - til sig.

Men det er bestemt ikke altid, at den såkaldte Ice Bucket Challenge går lige efter bogen. Faktisk sker det - som det ses i denne video - ret ofte, at spanden eller 'offeret' får problemer undervejs.

LÆS OGSÅ: Se den iskolde video: Her mister One Direction-Niall stemmen

LÆS OGSÅ: Derfor bader alle stjernerne i isvand


Så den iskolde oplevelse kan også ende med at blive en både smertefuld og pinlig affære, som det ses flere gange i den lidt over tre minutter lange video, som er spækket med nogle af de bedste eksempler på, når det går galt.

Nomineringslegen har for alvor taget de sociale medier med storm denne sommer, og kendisser så store som Oprah Winfrey, Caroline Wozniacki, Niall Horan, Bill Gates, Steven Spielberg og Ben Stiller har alle ladet sig bade i iskoldt vand for at sætte fokus på sygdommen ALS (amyotrofisk lateral sklerose).


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close