Kendte 10. maj 2022

Video af Johnny Depps advokat går viralt: Her dummer Amber Heard sig

Amber Heard talte tilsyneladende over sig under det seneste retsmøde. I hvert fald hvis man tolker på Johnny Depps advokats reaktion

Der er i øjeblikket pause i den famøse retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard, men det betyder bestemt ikke, at opmærksomheden omkring det tidligere kendispars fejde er forsvundet.

I øjeblikket er det et helt bestemt øjeblik fra det seneste retsmøde, som har fået folk til tasterne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Retssmødet fandt sted torsdag, hvor Amber Heard var i den varme stol for at give sin version af det turbulente forhold.

Det førnævnte øjeblik, som er på alles læber i øjeblikket, skete, da skuespillerinden fortalte om den første gang, hun slog Johnny Depp.

Amber Heard fortalte i retten, at det skete under en diskussion mellem "Pirates of the Caribbean"-stjernen og Amber Heards søster, Whitney.

Amber Heard sagde i den forbindelse, at hun slog sin daværende eksmand, fordi hun var bange for, at han ville skubbe hendes søster ned af trapperne.

Da Amber Heard fortalte historien, kom hun dog tilsyneladende til at begå en lille brøler.

I hvert fald hvis man tolker ud fra Johnny Depps advokats reaktion.

Advokaten ved navn Benjamin Chew åbner nemlig munden i noget nær chok, da Amber Heard (måske) taler over sig, hvorefter han vender sig om og sender en knyttet næve afsted mod resten af advokatholdet i ren og skæb jubel.

Forklaring følger under videoen, hvor reaktionen kan ses...

Årsagen til Benjamin Chews reaktion skyldes, at Amber Heard under sit vidneudsagn sagde, at hun frygtede for sin søsters ve og vel, fordi hun kom til at tænke på et rygte omhandlende Johnny Depp og supermodellen Kate Moss.

Rygtet går på, at Johnny Depp engang skal have skubbet Kate Moss ned af trapperne, da de to dannede par i midten af 90'erne.

Advokatens reaktion er gået viralt på sociale medier som Twitter og TikTok, hvor mange er overbeviste om, at reaktionen betyder, at Amber Heard altså begik en kæmpe brøler ved at nævne Kate Moss' navn.

Der er nemlig forlydender om, at supermodellen blev afvist som vidne af Amber Heards advokater inden retssagens begyndelse, men at den afvisning ikke længere gælder, da Amber Heard nu selv har inddraget hende i retssagen.

Det skal dog nævnes, at disse forlydender ikke er be- eller afkræftet fra officielt hold.

Sikkert er det dog, at Kate Moss aldrig offentligt har beskyldt Johnny Depp for at være voldelig mod hende.

Og hvis man tolker ud fra Benjamin Chews reaktion, så tror han altså heller ikke, at hun har planer om at gøre det.

People Magazine har forsøgt at få en kommentar fra Kate Moss, men det har ikke været muligt.

Sponsoreret indhold