Kendte3. maj 2020

"Victoria's Secret"-model jubler efter hjemmekarantæne: Har fået bryster

Coronakarantænen har ikke kun været en skidt ting for "Victoria's Secret"-modellen Sara Sampaio, der lader til at have opdaget sine bryster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sara_sampaio.png
 Foto: MEGA

Modellen Sara Sampaio er i den grad i stand til at se på den lyse side af tingene.

I en story, som hun har delt med sine Instagram-følgere, afslører hun nemlig, at hun har taget på, mens hun har været i hjemmekarantæne - og det er ikke nødvendigvis en skidt ting.

- Kender du til den ene ting, som de ikke fortæller dig om at tage på i vægt? Det er, at dine bryster bliver større, lød det fra "Victoria's Secret"-englen.

Men større bryster og en lille vægtstigning har resulteret i, at den 28-årige model nu har større ting at tage stilling til.

- Så jeg prøver bare at finde ud af - hvad vil jeg have, mavemuskler eller bryster?

I et opslag, som Sara Sampaio delte med sine følgere tidligere på ugen, viste hun sig selv frem i et badekar med en ansigtsmaske og teksten: - Selvplejedag.

Det lader altså i den grad til, at modellen nyder sin hjemmetid med både mad og wellness.

I løbet af coronatiden har modellen desuden også været meget åben omkring, hvordan hun håndterer sine mentale helbredsproblemer, der inkluderer angst og trikotillomani, som er en lidelse, der er kendetegnet ved betydeligt hårtab som følge at en manglende kontrol over impulsen til at trække hår ud.

- Jeg har gjort det, siden jeg var 15, og jeg gør det stadig, afslørede hun på sin Instagram.

Coronakarantænen har dog gjort, at modellen føler sig mindre psykisk presset, end hun ellers normalt plejer at gøre.

- Jeg lider faktisk af angst og depression på daglig basis, så jeg skal være ærlig, de første uger har jeg været det mindst angst, jeg nogensinde har været.

Sponsoreret indhold