Kendte 18. marts 2019

Victoria Beckham afslører familiehemmelighed

Victoria Beckham løfter sløret for en diagnose, som det meste af hendes familie har
Foto: MEGA

Victoria Beckham vælger i et nyt interview med Financial Times at røbe en familiehemmelighed.

Det meste af familien lider nemlig af dysleksi - ordblindhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Dysleksi løber ikke i familien, det galloperer, fortæller Victoria i interviewet.

Det er også derfor, at hendes tre sønner, Brooklyn, 20, Romeo, 16, og Cruz, 14, har kastet sig over mere kreative passioner.

- Ligesom os, er ingen af vores børn specielt akademisk anlagt. Brooklyn vil gerne være fotograf, Romeo vil være professionel tennisspiller, og Cruz synger og danser, forklarer hun.

Artiklen fortsætter efter billedet

Men når nu, at alle børnene vælger, at de gerne vil arbejde med noget kreativt eller med sport, hvorfor er der så ikke nogen af dem, der vælger at gå i David Beckhams fodspor og spille fodbold?

Det fortæller Victoria også i interviewet.

- Alle tre drenge havde kontrakter med Arsenal. De skulle være fodboldspillere, så de underskrev kontrakter i en tidlig alder. Og de var alle tre ret gode, fortæller Victoria og fortsætter:

- Brooklyn var den første, der fortalte, at han ikke ville spille mere. Og så besluttede Romeo sig for, at han heller ikke gad mere.

Det var dog ikke nogen let beslutning for drengene, at de ikke ville spille fodbold.

- Jeg kan huske, at Romeo sad i badet og var ked af det, mens han sagde: "Jeg vil ikke skuffe far", fortæller Victoria.

David Beckham har flere gange været i top 10 over verdens bedste fodboldspillere, så det er forståeligt, at der har været et pres på hans tre sønner.

- Jeg fortalte Romeo, at far bare ville have, at han var glad. Og nu spiller han tennis i stedet. Hver eneste dag, fortæller Victoria om, hvordan hun håndterede sønnens frustration.

David Beckham har tidligere fortalt, at han finder det hjerteskærende, at ingen af sønnerne havde lyst til at fortsætte fodboldkarrieren, da de havde talent for sporten.

Sponsoreret indhold