Kendte15. september 2023

Vicky Knudsen opdagede Bjørli Lehrmanns blodprop: Hold kæft, du kører dårligt

De to naturvejledere var på vej i sommerhus, da Vicky Knudsen kommenterede på Bjørli Lehrmanns kørsel. Da ansigtet begyndte at hænge, ringede de efter en ambulance
Bjørli Lehrmann, Sebastian Klein og Vicky Knudsen fra "1 døgn, 2 hold, 3 dyr" til Tvprisen 2022.
Bjørli Lehrmann, Sebastian Klein og Vicky Knudsen fra "1 døgn, 2 hold, 3 dyr" til Tvprisen 2022.
 Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I dag er Bjørli Lehrmann udskrevet og ved at komme sig. Hun har stadig problemer med venstre side af kroppen, efter hun i sidste uge blev ramt af en blodprop.

LÆS OGSÅ: Bjørli Lehrmann med update: Sådan har hun det nu

Naturvejlederen, der er aktuel i TV 2-programmet ”Forræder”, havde overset flere tegn, inden hendes kollega blev bekymret.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

– Det faldt mig ikke ind, at det kunne være en blodprop, for det var ikke slemt nok. For helvede, jeg gik jo også ud og kørte bil, siger hun til avisen.

Under kørslen, hvor Bjørli sad bag rattet, og kollegaen Vicky Knudsen var med som passager, havde ”Forræder”-stjernen undret sig over, at bilen trak til venstre.

– Jeg ramte faktisk kantstenen på en midterhelle, og Vicky sagde til mig: Hold da kæft, hvor du kører dårligt”, eller hvad hun nu lige sagde, fortæller Bjørli Lehrmann.

Inden da havde hun været irriteret over, at hendes krop var ved at blive gammel, siden hun pludselig skulle holde i noget for at rejse sig, når hun havde siddet på hug.

Naturvejleder Bjørli Lehrmann.
Naturvejleder Bjørli Lehrmann.
 Foto: BLU/TV 2

Men det var først om aftenen i sommerhuset, at der blev reageret. Her opdagede Vicky Knudsen nemlig, at Bjørlis ansigt hang. Derefter blev der hurtigt ringet efter en ambulance, og Bjørli blev indlagt.

På job på søndag

Nu går det så godt med den 68-årige tv-personlighed, at hun har planlagt at deltage, når hun og Vicky Knudsen søndag holder naturekspedition for børn sammen med Danmarks Naturfredningsforening.

– Fordi jeg så gerne vil, og Uforlignelige Vicky er der til at tage over, hvis jeg ikke kan alligevel, fortæller hun på Facebook.

– Det går støt fremad, og jeg har det godt. Min balance er meget bedre, og jeg laver en masse grimasser for at få ansigtet på plads. Det sværeste er at skrive på computeren, men det skal nok komme, fortæller tv-biologen.

Sponsoreret indhold