Kendte27. marts 2023

Vicki Berlin blev tilbudt vild Oscar-gave: - Det er så surrealistisk

Et års forbrug af noget specielt vand sendt til Danmark kunne være blevet Vicki Berlins, havde hun takket ja tak til tilbuddet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Aller Media

En Oscar-statuette blev det desværre ikke til for Vicki Berlin og resten af “Triangle of Sadness”-holdet, da det prestigefyldte prisshow blev afholdt for to uger siden.

Men nu er statuetter ikke det eneste, man kan få med hjem fra Dolby Theatre i Los Angeles, og hvad skuespilleren manglede i gyldne skulpturer fik hun i diverse sponsorgaver.

Det skriver lokalavisen, der citerer Ritzau.

– Hvis jeg havde villet, kunne jeg få grydesæt, en grill og alt muligt med hjem. Det var vanvittigt, hvad man fik. Jeg holdt mig til solbriller, smykker og yogaudstyr. Jeg fik også en hårtrimmer, siger Vicki Berlin.

Derudover modtog hun desuden en taske, makeup-paletter og cremer.

Gavevanviddet stoppede dog ikke der, for havde hun haft lyst, kunne Vicki Berlin have takket ja tak til et års forbrug af “noget særligt vand”, der ville blive sendt hjem til Danmark.

Her takkede hun nej tak.

– Det var crazy. Og lige ude foran ligger de hjemløse med presenninger. Det er så surrealistisk, siger Vicki Berlin.

Selv om hun ikke personligt var nomineret i nogen kategori, havde “Triangle of Sadness” mulighed for at vinde tre forskellige priser.

Blandt andet var filmen nomineret i den prestigefyldte kategori “Bedste film”, men her vandt “Everything Everywhere all at Once”.

Sponsoreret indhold