Verdensberømt The Emotions-sangerinde er død

Pamela, den yngste af Hutchinson-søstrene, blev 61 år

Pamela, den yngste af Hutchinson-søstrene, blev 61 år

Foto: Facebook/The Emotions

Du er helt sikkert prøvet at flyve på dansegulvet til tonerne af diskoklassikeren ”Best of my love”, som musikgruppen The Emotions kunne kalde deres vel nok største hit.

Fredag mistede den amerikanske 70’er gruppe et medlem, da Pamela Hutchinson døde i en alder af 61 år.

Det skriver flere medier, herunder CNN, ligesom beskeden om dødsfaldet er at finde på bandets officielle facebookside.

”Pam bukkede under for helbredsproblemer, som hun har kæmpet med i flere år. Nu synger vores smukke søster fredfyldt sammen med englene i himlen,” står der i opdateringen.

Pamela hittede sammen med søstrene Wanda and Sheila især i slutningen af 70’erne, hvor deres ”The best of my love” vandt en eftertragtet Grammy for bedste R&B-udgivelse og desuden strøg til tops på Billboardlisten i 1977.

Pigegruppen startede oprindeligt som ud som gospel-artister i starten af 60’erne, men da de fik en større pladekontrakt, rykkede de fra hjembyen Chicago og begyndte at kalde sig for The Emotions.

De blev en del af selskabet Stax, hvor de mødte Earth, Wind & Fire’s Maurice White, som var med til at skrive deres allerstørste hit.

The Emotions gav igen ved at synge kor på megahittet ”Boogie Wonderland” fra 1979.

Pamela, som var det yngste medlem, startede egentlig som afløser i en kort periode for et andet af gruppens medlemmer, Jeanette, men blev en fast del af bandet i starten af 2000.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close