Meikayla Moore fra New Zealands kvindelandshold i fodbold havde en mareridtsdag med tre selvmål i landskamp
 Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix

Der findes dårlige dage på kontoret, og så findes der rigtig dårlige dage på kontoret.

Sådan en dag havde Meikeyla Moore i den grad.

USA's fodboldkvinder behøver normalt ikke hjælp for at vinde deres kampe, men søndag aften dansk tid var tre selvmål med til at sikre dem sejren i en invitationsturnering.

I landskampen mod New Zealand i SheBelieves Cup var Meikayla Moore på uheldig vis afsender på tre scoringer i eget net.

De tre selvmål blev alle scoret i første halvleg og dannede grundlag for USA's endelige sejr på 5-0.

Artiklen fortsætter under videoen

25-årige Moore, der til daglig spiller i engelske Liverpool, trådte allerede ind i hovedrollen efter fire minutters spil.

Her satte hun foden på et indlæg, som strøg forbi egen målmand og endte i netmaskerne.

Minuttet efter kunne newzealænderen ikke stille det store op, da et indlæg gik forbi en modspiller, ramte Moore i hovedet og gik i nettet.

Slukøret måtte hun konstatere, at det gik galt igen i det 36. minut, da hun dirigerede et fladt indlæg i mål til stillingen 3-0 i amerikansk favør.

De forsvarende verdensmestre fra USA er ubesejrede i deres seneste 64 kampe på amerikansk jord ifølge nyhedsbureauet AFP. 57 sejre og 7 nederlag er det blevet til i stimen, og i de seneste 16 har holdet holdt målet rent.