Kendte 27. april 2019

Verdens mest sexede mand hemmeligt gift

Kvinder verden over bliver formentlig knust af denne nyhed. Sidste år blev skuespiller Idris Elba kåret til verdens mest sexede mand, og nu er den 46-årige stjerne blevet gift i al hemmelighed
Foto: MEGA

Sidste år blev Idris Elba kåret til at være "Sexiest man alive" af ugebladet People. Nu har stjernen slukket mange håbefulde kvinders drømme.

Skuespilleren er nemlig blevet gift i al hemmelighed med sin udkårne Sabrina Dhwore. Det skriver det britiske medie Mirror.

Idris Elba har selv annonceret ægteskabet med Sabrina Dhwore, som han har dannet par med i mange år. Brylluppet foregik under en privat ceremoni.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brudden havde to smukke kjoler på, som begge var speciallavet af designeren Vera Wand. Idris Elba var trukket i et stilfuldt jakkesæt lavet af Oswald Boateng.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Instagram kan man se, at det er en decideret lykkelig Idris Elba, som endelig kunne sige sit store ja til Sabrina Dhwore. Skuespilleren har vel sjældent smilet mere.

Brylluppet fandt sted under private - og gudesmukke - omstændigheder i den marokkanske by Marrakech, som er et yndet mål for turister.

Artiklen fortsætter under billedet...

Også brudden så ud til at være lykkelig over udsigten til endelig at kunne sætte ringen på fingeren af sin flotte fangst. Hvem ville ikke gerne være gift med verdens mest sexede mand?

Brylluppet fandt sted i går fredag den 26. april på luksushotellet Ksar Char Bagh Hotel i Marrakech. Parret var omgivet af den nærmeste familie og venner.

Sponsoreret indhold