Kendte12. august 2018

Åh Gud nej! Verdens mest hadede sko lukker sin sidste fabrik

Firmaet bag verdens nok mest hadede sko – den ubehageligt grimme skumsandal Crocs – har valgt at lukke og slukke sin sidste fabrik i Italien. Nyheden har (naturligvis) affødt kaos i hele verden, men bare rolig. Crocs-koncernen lover, at du stadig kan forkæle dine fødder med de særprægede skumsandaler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/crocs.jpg
 (Foto: All Over)

Måske hader du dem til hudløshed. Måske er det dine mest elskede ejendele. Under alle omstændigheder kender du til dem – og du har med garanti også en mening om dem.

Vi taler naturligvis om verdens mest populære skumsandal. Den berømte (og til tider berygtede) Crocs-sandal, som har skæmmet gadebilledet i mere end 16 år.

Men nu frygtede (eller håbede?) vi for et kort øjeblik, at Crocs ville være fortid. Forleden kom det nemlig frem, at virksomheden bag verdens mest hadede sko har valgt at lukke og slukke sin sidste fabrik i Italien.

Og det fik naturligt nok den ene halvdel af Jordens befolkning til at gå i panik, mens den anden jublede.

https://imgix.seoghoer.dk/foret_crocs.jpg
 (Foto: All Over)

Crocs fås naturligvis også i en foret model til de kolde vinterdage. Foto: All Over

Virksomheden bekendtgjorde ifølge Independent selv nyheden i sin kvartalsopgørelse tidligere på måneden, og nyheden om lukningen fik straks de sociale medier til at gløde.

- Har lige fundet ud af, at Crocs ryger ud af produktionen. Det må være sådan, at hjertesorger føles, skrev én bruger således på Twitter, mens en anden satte spørgsmålstegn ved, at man nød at ødelægge diamantindustrien, men at det var helt foragteligt at ødelægge Crocs’ fremtid.

Heldigvis kan vi ånde lettet op. Hvert fald hvis vi er fans af den bløde sandal med praktiske lufthuller.

Lukningen af fabrikken i Italien er blot et led i at få sandal-virksomhedens økonomi på ret køl igen, og produktionen fortsætter skam andre steder i verden.

- Tag det roligt, #CrocNation. Vores fremtid ser lysere, modigere og mere farverig ud end nogensinde« oplyste Crocs på Twitter.

Lukningen af den sidste fabrik er den afsluttende manøvre, inden produktionen således flyttes til en tredje part uden for USA - primært i Kina og Vietnam.

Sponsoreret indhold