Kendte28. marts 2016

Verdens lækreste matematiklærer får kæmpe modelkontrakt

Pietro Boselli blev udråbt som den hotteste matematiklærer, og nu har han fået en kæmpe kontrakt med Armani
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matematik_0.jpg
 Foto: Pietro Boselli/Instagram

Han har taget instagram med storm, og Pietro Boselli har næsten en million følgere på billedmediet. Og det forstår man da absolut godt, når man ser hans toplækre billeder.

Og hvis man er en af de heldige studerende på University College London har man måske endda haft den hotte lærer til matematik, for det er nemlig der han underviser til hverdag. Og det kunne da godt tænkes, at der er en del, der har svært ved at koncentrere sig om matematik, når læreren er så hot.

Good morning sleepy face #6am

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Mar 10, 2016 at 12:47pm PST

Pietro Boselli blev hurtigt kendt som ”Verdens lækreste matematiklærer”, og nu har han ved siden af sit job og sin PHD-afhandling scoret en lukrativ modelkontrakt med luksusmærket Armani. Det skriver People.

Det er dog ikke første gang, at Pietro Boselli har arbejdet for Armani. Allerede da han var seks år gammel - tilbage i 1995 blev han nemlig brugt som model i en Armani Junior-kampagne - og det fortsatte han faktisk med at være i fem år efterfølgende, og han blev også tilknyttet et modelbureau i Milano.

Da han blev 18 år gammel holdt han dog pause fra modellivet i syv år - men siden er der kommet fint gang i karrieren igen, og nu er han altså igen på vej mod toppen - denne gang også som eksklusiv model for Armani - selv om han dog stadig har hovedfokus på sin PHD. Men modeljobbet må da være et yderst godt betalt studiejob/bijob ved siden af PDH-studierne og matematikundervisningen.

Sponsoreret indhold