Kendte25. juni 2020

Verdens ældste golden retriever er netop fyldt 20 år

Golden retrieveren Augie kunne forleden fejre sin 20-års fødselsdag, hvilket formentlig gør den til den ældste golden retriever i hele verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/golden_retriever.jpg
 (Foto: Facebook)

Der er god grund til at tro, at Augie forleden blev forkælet med ekstra kiks og klaps.

For den godmodige golden retriever kunne i sidste måned fejre en helt særlig mærkedag: 24. april fyldte Augie nemlig 20 år, hvilket formentlig gør den til den ældste nulevende golden retriever i hele verden.

Den aldrende vovse bor i Oakland, Tennessee med sine ejere Jennifer og Steve. De adopterede hende for seks år siden, da hun var 14 år og allerede ganske gammel.

Jennifer og Steve frygtede, at der var mange, der ikke ønskede at adoptere en hund, der var så gammel. Så derfor valgte de uden tøven Augie, som her seks år senere stadig er i fuldt firspring.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/104542562_3220202794708137_8862301586472848357_n.jpg

August - som bliver kaldt Augie - blev fejret af sine venner. Foto: Facebook

Jennifer fortæller, at Augie trods sin høje alder er i ganske fin form. Hun elsker stadig at løbe lidt rundt og nyde gåture rundt i haven. Det tager dog lidt længere tid for hende at komme på benene, fortæller Jennifer.

Jennifer fortæller, at Augie blev forkælet med en hunde-venlig gulerodskage og en masse kvalitetstid med sine golden retriever-venner Sherman, Belle og Bruce.

Vi ønsker Augie stort tillykke.

Sponsoreret indhold