Ventetiden er forbi: Længe ventet TV 2-program får endelig premiere

– Bare kom an, Christiane! lød det fra Christopher Læssø, 34, efter dejlighedens varsel om, at de to skal danse igennem i de kommende måneder.
Den 37-årige værtsdarling bytter nu \

– Bare kom an, Christiane! lød det fra Christopher Læssø, 34, efter dejlighedens varsel om, at de to skal danse igennem i de kommende måneder.
Den 37-årige værtsdarling bytter nu "Vild med dans" og Sarah Grünewald ud med "Danmarks vildeste danser" og kække Christopher.
– Vi har kendt hinanden i 10-12 år, og vi snakker altid godt sammen, smilede charmetrolden.

(Foto: Thomas Laursen)

Tidligere i dag kom TV 2 med den triste nyhed om, at "Vild med dans" er udskudt og først kommer til at have finale omkring juletid.

Men nu kommer kanalen heldigvis med gode nyheder til de mange danskere, der hungrer efter dans og underholdning hjemme i stuen.

I næsten et år er der nemlig blevet teaset for et nyt program, som skal tage danskerene med storm.

"Den vildeste danser" hedder den kommende fredagsbasker, og det bliver med Christiane Schamburg Müller og Christopher Læssø som værter.

Nu har TV 2 så langt om længe afsløret, at danseshowet får premiere fredag den 7. august klokken 20.00.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det bliver Sonny Fredie-Pedersen, Mille Gori og Silas Holst, som skal være dansekaptajner i jagten på Danmarks bedste dansere (Foto: TV 2)

Som nævnt bliver det hele ledt sikkert i land af de to erfarne værter i Christiane og Læssø. Og de glæder sig.

- Glæder mig så meget til at skyde festen i gang med Christopher, skriver "Vild med dans"-værten på sin Instagram-profil.

Ved annonceringen af "Den vildeste danser" kaldte TV 2 selv programmet for en fræk lillesøster til "Vild med dans".

- I "Den vildeste danser" jagter de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen landets mest passionerede dansere, der skal dyste om at danse sig til en plads på én af de erfarne danseres hold - forhåbentlig hele vejen til finalen, skriver TV 2 om programmet.

"Den vildeste danser" får altså premiere fredag den 7. august klokken 20.00 både på TV 2 og TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close