Kendte24. juni 2020

"Venner"-stjerner varmer op til reunion: En del af os døde efter serien

I et skønt digitalt Variety-interview husker Kudrow og Aniston tilbage til tiden omkring "Venner"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_7_0.jpg
 Foto: MEGA

Der er intet som nostalgiske samtaler mellem gode gamle venner.

Især dem, som vi kender fra 90'erne og 00'ernes helt store tv-hit om flokken i New York.

Lisa Kudrow, 56, som brillierede i rollen som Phoebe og Jennifer Aniston, 51, som spiller Rachel i tv-succesen "Venner", mødtes i en digital samtale faciliteret af magasinet Variety.

Her talte de to stjerner både om den stort anlagte "Venner"-reunion på HBO Max, som corona fik sat en brat stopper for, og som nu er midlertidigt på pause. Men der var også plads til at komme omkring deres respektive projekter.

For Jennifers vedkommende Apple TV's "The Morning Show", som sikrede hende en SAG Award for bedste kvindelige skuespiller i en serie for rollen som den midaldrende tv-vært, Alex Levy.

Ligesom Lisas rolle som den strikse mor i Netflix-serien "Feel Good" blev diskuteret.

I videochatten "Actors on actors" indrømmede Kudrow, at hun har haft svært ved at takke ja til projekter efter "Venner", som sluttede i 2004.

- Når jeg producerer mine egne ting, så er det anderledes, men jeg har haft et problem med forpligtelse siden "Venner", hvis jeg skal være helt ærlig, fortæller Kudrow i samtalen, før hun fortsætter:

- Vi arbejdede alle så hårdt, og var alle så engagerede. Det var ikke kun en forpligtelse overfor en rolle, men overfor en kontrakt med hele holdet. Vi elsker jo stadig hinanden. Sådan var vores cast, og det var derfor, det fungerede. Jeg tror, en del af mig døde. Jeg ville nok ikke kunne gøre det igen.

Aniston indrømmer, at hun ligesom nogle af de andre "Venner"-stjerner har brugt coronaperioden på at gense de gamle afsnit.

- Jeg elsker at falde tilfældigt over et afsnit. På et tidspunkt forsøgte Courtney (Cox red.) og jeg at finde en reference til et gammelt "Venner"-afsnit, og vi endte med at sidde og se fraklip som to nørder, der sad og lo højt af os selv, fortæller hun.

Sponsoreret indhold