"Venner"-stjernen swiper løs: Tilbage på dating-appen

Foto: MEGA

Hvis man går og drømmer om et lille romantisk møde eller en middag i stearinlysets skær med manden bag den ikoniske tv-figur Chandler fra "Friends", så er det måske nu, man skal slå til. 

Det kræver nok bare lige en tur til Los Angeles og et download af dating-appen Raya, og så er man godt på vej. 

I hvert fald kan kilder tæt på skuespilleren Matthew Perry fortælle til US Weekly, at han nu er tilbage og i gang med at swipe potentielle partnere. 

I starten af maj kom det frem, at Perry og hans daværende kæreste Molly Hurwitz havde gjort det forbi. 

- Han skriver til kvinder og er tilbage på datingmarkedet, fortæller kilden til magasinet. 

Kilden fortæller desuden at mange af Matthews venner havde håbet, at han kunne have slået sig ordentligt ned sammen med Molly. 

- Især hans veninde Courtney Cox (Perrys tidligere kollega på tv-serien "Friends" red.) håbede, at de to kunne klare skærene, lyder det. 

- Molly nød at bruge aftenerne i hans private biograf, mens de sammen spiste god hjemmelavet mad. 

Selvom Hurwitz havde sin egen lejlighed, brugte de to masser af tid sammen i hans hus, ligesom hun angiveligt skulle have været en enorm støtte for skuespilleren, der tidligere har kæmpet med misbrug. 

Matthew og Molly var sammen i to år, før kærligheden gik i stykker i maj 2020. Tilbage i midten af 90'erne har Perry datet Julia Roberts og Yasmine Bleeth, men det længste offentlige forhold har været med Liz Caplan fra 2006 til 2012. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close