"Venner"-stjerne James Michael Tyler er død

James Michael Tyler aka Gunther fra \

James Michael Tyler aka Gunther fra "Venner"

Carlo Allegri/AP/Ritzau Scanpix

Skuespiller James Michael Tyler, der er bedst kendt for sin højt elskede rolle som Gunther i tv-serien "Venner", er død. Han blev 59 år. 

"Venner"-stjernens død kommer efter en kamp med prostatakræft. 

Det bekræfter en talsmand på vegne af James Michael Tyler over for TMZ

Talsmanden fortæller desuden, at Tyler døde søndag morgen i fredfyldte omgivelser i sit hjem i Los Angeles. 

- Verden kendte ham som Gunther fra hit-serien "Venner", men Michaels næreste kendte ham som en skuespiller, musiker, talsmand for at brede kendskabet til kræft og en kærlig ægtemand, siger familien i en officiel udtalelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

James Michael Tyler blev kendt for sin rolle som Gunther i tv-serien "Venner". Han medvirkede i mere end 150 afsnit af serien (Foto: Toyland/Shutterstock/Ritzau Scanpix)

- Michael elskede musik, heppede på sine Clemson Tigers og fandt ofte sig selv midt i sjove og ikke-planlagte eventyr. Hvis du har mødt ham en gang, så har du fået en ven for livet. 

James Michael Tyler chokerede sine fans, da han tidligere på sommeren kunne afsløre, at han var i stadie fire med prostatakræft, og at sygdommen havde lammet ham fra livet og ned.

- Kræften valgte at mutere under pandemien, så den har udviklet sig, fortalte han dengang og sagde også, at kræften nok ville "få krammet" på ham. 

Diagnosen, som Tyler fik tilbage i 2018, var også grunden til, at han ikke var i stand til at medvirkede rigtigt i den længe ventede "Friends: The Reunion". 

- Jeg ville gerne være en del af det, og jeg skulle også have været på scenen med dem og tage del i fejringen. Det var bittersødt for at være ærlig. 

James Michael Tyler efterlader sin hustru, Jennifer Carno. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close