Kendte18. november 2020

Ven af familien Trump: Han mobbede mig

Det kommer formentlig ikke som en overraskelse, at den amerikanske præsident Donald Trump, gladeligt deler ud af sine meninger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke kun, når det gælder politik, at USA’s 74-årige præsident står klar til at fortælle, hvor han står. Det gør sig således også gældende, når det handler om kvinders udseende og vægt.

Den nu 38-årige journalist Lysandra Ohrstrom var i sin ungdom gode veninder med Trumps datter Ivanka. Og det var således dengang, hun blev offer for diverse udtalelser om sit udseende.

Det fortæller hun i et essay, som er bragt i Vanity Fair.

- Selv om han (Trump, red.) aldrig kunne huske mit navn, så havde han fotografisk hukommelse, når det kom til ændringer på min krop, fortæller Lysandra.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega31373_007.jpg
 (Foto: MEGA)

Donald og Ivanka Trump. Foto: MEGA

Hun fortæller desuden om en episode, hvor Donald Trumps søn fjernede halvdelen af en sandwich fra hendes tallerken, da hun var ude for at spise sammen med medlemmer fra familien. Da Lysandra gjorde indvendinger, var der, ifølge hende, ingen tvivl om, hvad Donald Trump mente om hendes vægt:

- Bare rolig, hun har ikke brug for det, han gør hende en tjeneste, kom det fra USA’s nuværende præsident.

Derudover beskriver Ivankas tidligere veninde, hvordan Donald Trump altid roste hende, hvis hun havde tabt sig - og hvordan han altid talte om flere af datterens skoleveninders udseende og kom med vilde komplimenter.

Ivanka og Lysandra var veninder i mere end 10 år, og Lysandra var desuden brudepige ved Trump-datterens bryllup i 2009.

Der er uklart, hvorfor de to kvinder ikke længere er veninder. Men ifølge Lysandra meddelte Ivanka kort efter brylluppet, at hun ”ikke havde tid til det her pis”, da Lysandra ville fortælle sin veninde om en ny jobsituation.

Sponsoreret indhold