Kendte26. september 2017

Tennisbabe svumlede op til dobbelt størrelse: Vejede 120 kilo

Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo. Nu har tennisstjernen tabt sig 30 kilo, og hun håber på et comeback
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/16.1.9353924.jpg
 (Foto: All Over)

Engang lå hun nummer fire på verdensranglisten.

Og hun har slået et væld af de helt store tennisstjerner af pinden.

Men de seneste år har tennisverdenen ikke set meget til den serbiskfødte Jelena Dokic.

Jelena Dokic, der i dag er australsk statsborger, har nemlig kæmpet op til flere store kampe uden for tennisbanen i sit liv. Senest har den 34-årige tennisstjerne kæmpet mod en sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Hendes skjoldbruskkirtel var overaktiv, hvilket betød, at hendes krop svulmede op, og vægten blev fordoblet fra 60 til 120 kilo på ganske kort tid.

- Jeg svulmede op som en ballon, fordoblede min vægt og kunne intet gøre ved det i et helt år, fortæller Jelena Dokic til australske Sunday Telegraph.

Skjoldbruskkirtelsygdommen havde dog ikke kun en indvirkning på hendes vægt. Også hendes humør blev sendt ud på en vaskeægte rutsjebanetur, og Jelena Dokic har derfor kæmpet hårdt for at komme på rette spor igen.

- Det har været en virkelig udfordrende rejse. Jeg gør fremskridt, og jeg håber at smide de sidste 30 kilo indenfor det næste halve år, fortæller Jelena Dokic til det australske medie.

Hun er i dag så ovenpå efter sygdomsforløbet, at hun i januar var en del af ekspertkommentatorerne under Australian Open.

- For mig handler det ikke bare om tallene, men også om føle mig sund og godt tilpas. Det handler om at spise rigtigt, motionere de fleste dage og lægge min livsstil om på længere sigt. Jeg skal have det godt både fysisk og mentalt, fortæller Jelena Dokic, der trods sine 34 år håber på et comeback på tennisbanen.

Om det sker, må tiden vise. I hvert fald er hun godt på vej til at være tilbage i topform.

Du kan se billeder af tennisstjernen i galleriet herunder:

Jelena Dokic

Sponsoreret indhold