Kendte13. juli 2020

Vanvittigt: Skuespiller Shia LaBeouf tatoverer hele sin overkrop for ny rolle

Det er vigtigt at være villig at ændre lidt på sig selv for bedre at opfylde kravene, når man tilbydes en stor Hollywood-rolle. Men det her kan man vist kalde en vild dedikation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shia_labeouf_0.jpg
 Foto: MEGA

Den 34-årige skuespiller Shia LaBeouf er særligt kendt for virkelig at leve sig ind i de roller, som han får. Han er meget dedikeret og gør virkelig sit for at være den person, som han skal portrættere.

Ikke bare med hård træning, men med hvad end, der er brug for.

Men i sin forberedelse til sin nyeste rolle i filmen ”The Tax Collector” har skuespilleren måske fuldstændig overgået sig selv og instruktørens forventninger.

For i sin rolle som en pengeindkræver for, hvad der nok bedst kan beskrives som en god gammeldags mafiaboss, så kræver det også et hårdt og skræmmende look. Karakteren, som Shia skal spille, har nemlig en fuldt tatoveret overkrop.

Normalt ville det gøres med henna eller en anden ikke-permanent løsning, der nok krævede en god sum timer i makeup-stolen inden optagelser. Men den 34-årige skuespiller har helt frivilligt lade sig ægte tatovere, det fortæller filmens instruktør, David Ayer i et interview med Slash Film.

- Han er en af de bedste skuespillere, jeg har arbejdet med, og han er engageret med al sin krop og sjæl. Han fik trukket en tand ud i filmen ”Fury”, og til ”Tax Collector” fik han hele sin brystkasse tatoveret. Han går virkelig all in. Jeg har aldrig mødt nogen så dedikerede før, lyder det fra instruktøren.

Og det store tatoveringsarbejde er også blevet dokumenteret af tatovøren for at vise, at der altså er tale om ”the real deal”.

I ”The Tax Collector” spiller Shia LaBeuof “Creeper”, der beskrives som en hårdkogt skatteopkræver, der kræver penge fra de lokale bander i Los Angeles på vegne af narkobaronen Wizard.

Filmen har premiere den syvende august i USA, men det er endnu ikke oplyst, hvornår vi kan forvente at se filmen i de danske biografer. Du kan dog allerede nu se den første trailer til filmen – og det ser ikke ud til at gå stille for sig!

Se hele traileren herunder:

Sponsoreret indhold