Kendte 18. marts 2020

Vanessa Hudgens med kæmpe undskyldning om corona

Den tidligere ”High School Musical”-stjerne fik udtalt sig virkelig uheldigt om den smitsomme coronavirus. Du kommer hun med en stor undskyldning til sine fans
(Foto: MEGA)

Den farlige coronavirus er på alles læber i disse tider.

Og det gælder altså også for den 31-årige Vanessa Hudgens.

For få dage siden udtalte den smukke skuespiller og sanger sig nemlig ret uheldigt om den frygtelige virus, da hun lavede en Instagram-live.

Om pandemien sagde hun blandt andet, at det var "uundgåeligt, at folk ville dø”, at reporter om coronavirussen var ”noget lort” - og hun var ikke særlig imødekommende eller respektfuld i sine kommentarer om regeringens råd til at undgå coronasmitte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Mirror.

Nu er det imidlertid gået op for popsangeren, at hendes ufølsomme holdninger kræver en undskyldning.

- Hej venner. Jeg er virkelig ked af den måde, jeg har fornærmet alt og alle, som har set klip fra min Instagram-live, skriver den smukke stjerne i et Twitter-opslag.

- Jeg har indset, at mine ord var ufølsomme og slet ikke passede til den situation, som vores land og verden er i lige nu, skriver hun og fortsætter:

- Det har været et kæmpe wake up call, at mine ord har haft så stor betydning.

Artiklen fortsætter efter opslaget ...

Samtidig mener Vanessa Hudgens dog, at hendes ord blev taget fuldstændig ud af kontekst:

- Jeg har fundet ud af, at nogle af mine kommentarer er taget ud af kontekst, starter den smukke popsanger en Instragram-story og fortsætter:

- Det er en vild tid. Det er en vild, vild, tid. Og jeg er herhjemme i lockdown, og det håber jeg også, at I er. I fuld karantæne og holder mig i sikkerhed og er fornuftig. Jeg tager overhovedet ikke let på situationen.”

Sponsoreret indhold