Kendte 24. august 2021

Vanessa Bryant sender hjerteskærende hilsen til sin afdøde mand

Vanessa Bryant deler nu et rørende foto og en hjerteskærende hilsen til sin afdøde mand Kobe Bryant i anledning af, at han kunne være fyldt 43 år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag kunne basketballstjernen Kobe Bryant være fyldt 43 år – og i den forbindelse har hans enke Vanessa Bryant delt et rørende foto og en hjerteskærende hilsen til sin afdøde mand.

”Tillykke med fødselsdagen, Papi. Elsker dig for altid. Evig kærlighed”, skriver Vanessa Bryant til et billede, der viser hende og Kobe Bryant kysse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vanessa Bryant mistede sin ægtemand i ulykke, der sendte chokbølger gennem hele verden, i januar sidste år.  

Den 26. januar sidste år omkom basketballlegenden sammen med sin 13-årige datter Gianna Bryant i en frygtelig helikopterstyrt i Californien.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Vanessa Bryant hylder sin afdøde ægtemand. Foto: MEGA

Nyheden om helikopterulykken – og ikke mindst nyheden om Kobe Bryants død – spredte sig hurtigt som en steppebrand.

Mindre end to timer senere – klokken 11:24 – kunne TMZ som de første afsløre, at 41-årige Kobe Bryant og hans 13-årige datter var blandt de dræbte.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Mediet fik sidenhen massiv kritik af det lokale politi, der på dét tidspunkt end ikke havde nået at informere alle de pårørende om ulykken.

Tre dage efter ulykken brød en knust Vanessa Bryant tavsheden. På instagram delte hun et billede af sin familie og skrev:

Artiklen fortsætter under opslaget...

- Vi er fuldstændig knuste over det pludselige tab af min elskede mand, Kobe - en fantastisk far til vores børn - og min smukke, søde Gianna - en kærlig, betænksom og dejlig datter og fantastisk søster til Natalia, Bianka og Capri.

- Der er ikke ord nok til at beskrive vores smerte lige nu. Jeg trøster mig ved at vide, at Kobe og Gigi (Gianna, red.) var elsket. Vi var heldige at have dem i vores liv. Jeg ville ønske, at de var hos os for altid, skrev hun videre.

Foruden Kobe Bryant og hans 13-årige datter Gianna omkom syv andre personer i helikopterstyrtet.

Sponsoreret indhold