Kendte23. februar 2015

Vandt 315 millioner: Her er hendes utrolige historie

Den 47-årige millionær blev fyret juleaften
Af af
Den 47-årige millionær blev fyret juleaften
Den 47-årige millionær blev fyret juleaften
 Foto: AOPHistorien om den 47-årige kvinde fra Helsingør, der i weekenden vandt 315 millioner kroner i Eurojackpot, er én af de fortællinger, der nok sent - hvis ikke aldrig - bliver glemt.

For historien om den 47-årige kvinde, der med ét blev mangemillionær, er også historien om en mor til fem, der nok var begyndt at bekymre sig om sin økonomiske fremtid.

For juleaften blev kvinden fra Helsingør nemlig fyret fra sin arbejds- og læreplads igennem mere end fire år.

- Da jeg blev færdig med uddannelsen, gav de mig de tre måneder, jeg skulle have efter overenskomsten. Og så blev jeg fyret. Vi holdt heller ikke jul. Alle ungerne blev sendt hjem, siger den 47-årige kvinde, der ønsker at være anonym, til BT.

LÆS OGSÅ: Kvinde fra Helsingør vandt gigantisk lotto-gevinst

Men fremtiden blev med ét lysere i weekenden, da den 47-årige opdagede, at det var hendes lotto-kupon, der indeholdt vindertallene 1, 16, 18, 29 og 44 - og stjernetallene 2 og 7. Og dét udløste altså Danmarkshistoriens største lottogevinst nogensinde - svimlende 315 millioner kroner.

Den 47-årige havde - natuligt nok - svært ved at sove, velvidende om at hun havde den værdifulde kupon liggende i sit hus. Gemt i sin jakkelomme, for der var nok det sidste sted en indbrudstyv ville kigge, forklarer hun til BT.

I går kunne hun så køre til Brøndby i sin udtjente grønne Opel Kadett for at indlevere kuponen hos Danske Spil i Brøndby og officielt blive registreret som vinderen. Og nu skal bilen så skiftes ud. Den 47-årige regner med at købe en Jeep, lige som hun også har planer om at købe en hest samt et hus.

Og så skal hun naturligvis have en snak med de økonomiske rådgivere, som Danske Spil stiller til rådighed.

Den 47-årige kvinde har fem børn i alderen 17 til 27 år og fire børnebørn. Hendes mand arbejder som håndværker i lokalområdet. Han har givet sig selv lov til at holde fri mandag i anledning af lotto-præmien. Tirsdag tager han atter på arbejde.

- Jeg er glad for mit arbejde. Jeg ville kede mig, hvis jeg bare skulle sidde derhjemme og kukkelure, siger manden til BT.

Sandsynligheden for at vinde den enorme gevinst var én ud af 90 millioner, oplyser Danske Spil.

Sponsoreret indhold