Kendte29. maj 2020

”Vampire Diaries”-stjerne tisser i cellen efter anholdelse

Nogle gange kan det være lidt svært at holde sig, særligt når der er kommet en øl eller to for meget indenbords. Derfor gik det også helt galt for ”Vampire Diaries”-skuespilleren, da han blev snuppet for at køre påvirket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zach_zach_roerig.jpg
 Foto: MEGA

Tidligere på ugen kunne Amerika fejre helligdagen ”Memorial Day”, hvor de hylder og mindes de, der er faldet under tjeneste.

Det betyder for mange unge mennesker en dag fyldt med fest og glade dage – og for nogen måske lidt for meget alkohol.

Det kunne i hvert fald godt tyde på, at den 35-åige ”Vampire Diaries”-skuespiller Zach Roerig havde fået en drink eller to for meget indenbords, da han valgte at sætte sig bag rettet på sin Pickup søndag.

En modkørende politibil så dog, at bilen ikke havde nogen nummerplade foran, hvorfor de valgte at stoppe Zach.

Det skriver TMZ.

Og det var måske meget heldigt, for politibetjenten opdagede hurtigt, at skuespilleren havde svært ved at føre en samtale, han lugtede af alkohol og hans øjne var blodskudte.

https://imgix.seoghoer.dk/zach_og_candice.jpg
 Foto: MEGA

Zach Roerig og medskuespiller Candice King nåede at date et års tid mellem 2011 og 2012, da de begge spillede med i "vampire Diaries". Foto: MEGA

De valgte derfor at få Zach ud af bilen, så de kunne lave flere forskellige test for at finde ud af, om han var ædru eller ej.

- Det her er meget svært, når jeg er f***ing…, skulle skuespilleren angiveligt have sagt, og betjenten spurgte, hvad han mente.

- Når jeg ikke kan få en øl, skulle svaret have lydt.

Han blev derfor taget med til stationen, hvor han skulle tilbringe resten af aftenen. Men det viste sig at blive en rigtig lang aften for skuespilleren, der angiveligt ikke kunne holde sig længere og derfor endte med at tisse i cellen.

TMZ har forsøgt at få fat i Zach Roerigs team, men de har endnu ikke hørt noget tilbage omkring episoden.

Sponsoreret indhold