Kendte24. oktober 2020

Valerie Loureda får tilbudt realityshow efter knockouts og twerking

Det går særdeles godt for Valerie Loureda i øjeblikket, som måske er på vej med et realityshow
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/valerie_loureda.jpg
 Foto: Screendump

Det kan betale sig at være en hårdtslående kvinde i 2020.

Det beviser den 22-årige MMA-kæmper Valerie Loureda, der for nylig har skrevet kontrakt med Bellator på flere professionelle kampe og nu også har fået tilbudt et realityprogram.

Det skriver TMZ.

Indtil videre har hun haft tre kampe som professionel, hvor hun har vundet dem alle sammen. Den seneste på et knockout, hvor hun havde en noget opsigtsvækkende sejrsdans bagefter.

Hun er heller ikke bleg for at danse TikTok eller for den sags skyld twitter, hvor hun fejrede sin nye kontrakt med Bellator med at twerke til hittet W.A.P (Wet Ass Pussy) af Cardi B og Megan Thee Stalion.

fokuserer på ringen

Trods hendes emminente medietække, lader det ikke til, at Valerie Loureda har planer om at skiftet til hverken tv eller film lige foreløbigt - hun har fået blod på tanden.

- Flere forskellige agenter har taget kontakt til mig i et forsøg på at få mig ind i underholdningsbranchen og filmbranchen. Men ærlig talt, så elsker jeg alt sådan noget, og det er helt klart et mål i slutningen af min karriere, men lige nu vil jeg koncentrere mig at kæmpe, siger hun.

Den 22-årige kæmper holder sig ikke tilbage på de sociale medier, hvorr hun helt sikkert vil få flere fans den kommende tid.

Sponsoreret indhold