Kendte19. november 2021

Valdemars Slot til salg for 165 millioner

Caroline bli’r millionær
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at Caroline Fleming og hendes søster, Louise, har besluttet at kaste håndklædet i ringen og sælge det slot, der har været i familiens eje i 11 generationer, kan tv-baronessen se frem til en gedigen millionfortjeneste.

For nu sættes slottet til salg for 165 millioner kroner, og da gælden i slottet er på 102.012.116 kroner, når gæld og underskud i egenkapital lægges sammen, betyder det, at de to søstre til sammen kan dele overskuddet på knap 63 millioner kroner.

Det betyder igen, at Caroline Fleming kan stikke 31,5 millioner i lommen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/copy_of_copy_of_20191026_dm_knaek_cancer_2019_047.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Dan Mariegaard)

Det viser en gennemgang, SE og HØR har foretaget af det seneste regnskab, som i øvrigt var det, der var skyld i, at familien snart ikke længere ejer Valdemars Slot. For Caroline nægtede at underskrive regnskaber, som søsteren og svogeren havde udarbejdet, og det endte med en tvangsopløsning af selskabet og dermed salget af familieklenodiet.

Overfor SE og HØR bekræfter advokaten, der står for likvidering af selskabet, Henning Moritzen, at slottet er sat til salg for 165 millioner kroner.

Men selv om Caroline således en dag i fremtiden vil kunne fore bankbogen godt, så er det stadig en falliterklæring for hende og søsteren, at de ikke kunne holde slottet på familiens hænder.

https://imgix.seoghoer.dk/20210220dji_0273.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Valdemars Slot. (Foto: Jesper Sunesen)

Sponsoreret indhold