Kendte 6. marts 2020

Vært i karantæne med nyfødt

Podcastværten Nanna Møller Karlsen er havnet i karantæne, efter hun interviewede fodboldspilleren Thomas Kahlenberg, der er smittet med coronavirus, søndag
Foto: MEGA

Podcastværten Nanna Møller Karlsen er blevet sat i hjemmekarantæne med sin familie heriblandt hendes nyfødte barn.

Det skriver hun på Facebook.

Torsdag kom det frem, at fodboldstjernen Thomas Kahlenberg er smittet med coronavirus. Søndag var den nu pensionerede midtbanespiller på besøg på Brøndby Stadion. 

Her hilste den tidligere landsholdsspiller flittigt på folk og medvirkede i Brøndby IF's podcast "BrøndbyLyd".

Det var Nanna Møller Karlsen, der interviewede Thomas Kahlenberg. De sad i over en time ved siden af hinanden og snakkede.

'Som mange nok har regnet ud, er vi i karantæne herhjemme. Det har vi været siden onsdag eftermiddag og vi er ved godt mod,' skriver Nanna Møller Karlsen på Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Kahlenbergs besøg på stadion har medført, at en stribe nøglepersoner fra Brøndby IF også er blevet sat i huskarantæne. 

'Det er vigtigt at understrege, at vi ikke er syge, men er i karantæne pga. forsigtigheds-princip. Jeg har derfor heller ikke udsat nogle for smittefare', skriver hun videre.

Artiklen forsætter under billedet.

Thomas Kahlenberg i Brøndby-trøjen. Foto: Ritzau/Scanpix/Tariq Kahn Mikkel 

20. marts skrev værten på Facebook, at det havde været en fornøjelse at have Thomas Kahlenberg på besøg i "BrøndbyLyd". Det er måske ændret nu. 

20 personer er indtil videre smittet med coronavirus i Danmark. De fleste er blevet testet positive, efter at de har været på rejse i udlandet. Flest er blevet smittet i Norditalien.

Udenrigsministeriet fraråder rejser til fire regioner i Italien, Iran, store dele af Kina og Sydkorea.

I alt er 605 personer blevet testet for coronavirus i Danmark. På globalt plan er 95.315 personer testet positive for virussen og 3283 personer har mistet livet.

SE og HØR har været i kontakt med Nanna Møller Karlsen, hun øsnker ikke at udtale sig om sagen.

Sponsoreret indhold