Kendte19. februar 2021

Vært Ditte Okman bryder sammen på direkte radio

Den 46-årige radiovært styrer fredag efter fredag slagets gang i ”Det, vi taler om”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ditte_okman_-_ny.jpg

I dagens udgave af det populære radioprogram ”Det, vi taler om”, blev det hele lidt for meget for Ditte Okman.

En af ugens historier omhandler nemlig Mette Blomsterberg, der ved en tilfældighed, da en Facebook-bruger gjorde hende opmærksom på det, blev klar over, at hendes far var gået bort.

Noget, Mette Blomsterberg åbner op om i "Det sidste måltid" på Radio4.

Konditoren og faren havde angiveligt ikke set hinanden i mere end 20 år, da han døde – og det er således ikke en hemmelighed, at deres forhold langt fra var godt.

Den triste situation er noget, Ditte Okman selv kan relatere til. Og det var måske også det, der fik den garvede radiovært til at bryde helt sammen:

- Da min egen far døde, havde jeg ikke haft kontakt til ham i syv år. Han havde haft en række hjerneblødninger og var ret dårlig. Og af alle mulige årsager havde jeg i perioder ikke så meget kontakt med ham, lyder det ganske åbent fra Ditte Okman i fredagens udgave af ”Det, vi taler om”.

Hun fortæller videre om en tid med masser af svigt. Og på et tidspunkt bliver det hele for meget:

- Til sidst bliver jeg simpelthen nødt til at cutte forbindelsen for min egen skyld, jeg kan simpelthen ikke være i det, forklarer hun til både lytterne og gæsterne i studiet.

- Jeg bliver helt rørt

Men en dag bliver Ditte Okman ringet op fra hospitalet, hvor hendes far ligger i koma, fordi han har fået en hjerneblødning. Ditte vil dog ikke besøge ham.

Men kun 10 dage senere er det slut:

- Og først der, tager jeg ud og ser ham, fortæller hun og forklarer, at hun herefter beslutter sig for at tage sig af begravelsen.

- Jeg bliver helt rørt, når jeg taler om det, lyder det pludselig fra den nu grådkvalte radiovært.

- Det var virkelig fint at få sagt farvel, men jeg vidste også, at jeg ikke kunne holde det ud, mens han var i live, fortsætter en tydeligt påvirket radiovært.

Ditte Okman er stadig rørt, da hun taler om at tilgive sin far – og hans tilgivelse til hende.

Hør hele Dittes historie i denne fredags udgave af ”Det, vi taler om” lige her.

Sponsoreret indhold