Kendte14. februar 2024

Værste valentinsdag: Tv-kendissen Peggy Rose er blevet single

”Gift ved første blik”-deltageren fra Storbritannien har været stille på de sociale medier de seneste uger. Nu har hun afsløret den gode grund til stilheden
Peggy Rose og Georges Berthonneau mødte hinanden i "Married At First Sight UK", men nu er det forbi. Det afslører Peggy på Instagram.
Peggy Rose og Georges Berthonneau mødte hinanden i "Married At First Sight UK", men nu er det forbi. Det afslører Peggy på Instagram.
 Foto: Mahi/Backgrid/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivo "ofrer" hunden for et barn: - Jeg kan virkelig ikke have det

De mødte hinanden under ”Married At First Sight UK”, men nu er kærligheden falmet mellem Peggy Rose og Georges Berthonneau.

Det afslører Peggy Rose på Instagram på valentinsdag.

”Gift ved første blik”-parret er nemlig gået fra hinanden.

– Jeg er så ked af, at jeg har været stille på de sociale medier, men der er en årsag til stilheden. Mig og Georges er ikke længere sammen, og jeg er fuldstændig knust.

– Det påvirker mit mentale helbred og det har taget mig uger at komme hertil, men når det er valentinsdag, kan jeg ikke lade som om, at alt er ok. Tak til alle som har støttet os på vores rejse. Ingen er mere ked af det end mig, skriver hun i en Instagram-story.

Noget tyder på, at kommunikationen mellem Peggy Rose og Georges Berthonneau er gået galt i bruddet.

Ikke længe efter Peggy Rose afslørede bruddet på Instagram, har Georges svaret på udtalelsen.

– Havde ikke regnet med en udtalelse fra Peggy om situationen. Jeg er knust over vores brud, men prøver også at vænne mig til en hverdag uden Peggy.

– Jeg sætter pris på jeres spørgsmål, men jeg vil ikke udtale mig om situationen, som det er nu.

I Storbritannien var det ingen hemmelighed, at Peggy Rose og Georges Berthonneau havde problemer i ”Gift ved første blik”.

Peggy var ikke helt vild med Georges kærlighed for at game, og så var Peggys familie ikke stor fan af Georges.

Men Peggy Rose endte med at vælge Georges til trods for forældrenes holdning.

Derfor skabte det også stor glæde, da Peggy og Georges i november kunne melde ud, at de stadig var sammen efter programmet.

Parret oprettede i den anledning en fælles Instagram- og TikTok-profil, men profilerne, som fik navnet TeamGeggy” er blevet slettet.

Seerne var særligt overraskede, da Peggy og Georges afslørede, at de ikke havde sex under hele sæsonen af ”Married At First Sight UK”, og heller ikke havde været intimt sammen seks uger efter programmet var blevet filmet.

Sponsoreret indhold