Kendte18. marts 2021

Ups! Tv-værten Wendy Williams prutter og bøvser for åben skærm

Det er ikke altid, man selv kan styre, når kroppen har brug for at komme af med noget. Men talkshowværten havde nok set, at den kunne have ventet, til hun ikke længere sendte live
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wendy_williams.jpg
 Foto: MEGA

Der skal være noget positivt at se i corona, og de konsekvenser virussen har betydet for os. En af tingene er færre publikum – hvis overhovedet nogen – når der skal optages programmer.

For talkshowværten Wendy Williams, 56, var det nemlig en lille trøst, selvom programmet hun sendte, blev vist live.

For lige der, midt i hendes snak omkring den meget omdiskuterede skilsmisse mellem Kanye West og Kim Kardashian, formåede hun at slippe luft og lyd ud af begge ender, på én gang.

- Undskyld, siger hun straks og tager hånden op foran munden, mens det lille antal mennesker, der sidder i studiet, ikke kan holdene grinene tilbage.

Lige der var hun nok meget glad for ikke at kunne se udtrykkene hos de mange seere.

Se den sjove video herunder:

Talkshowværten selv har endnu ikke kommenteret på episoden til trods for, at den er delt vidt og bredt på de sociale medier. Det er heller ikke sikkert, hun kommer til at sige mere.

Tilbage i 2020 skete der nemlig noget lignende. Her kunne hun igen ses på live tv læne sig en smule til siden, mens lyden af prut kan høres.

Dengang nægtede hun, at det var det, der var sket.

- Jeg prutter nærmest aldrig. Ved du hvorfor? Man kan give slip på gassen på mange forskellige måder, og jeg gør det ved at bøvse, fordi jeg ikke laver andet end at snakke, sagde hun dengang, mens hun understregede, hun ikke kunne finde på at læne sig frem for at lade luften slippe.

- Jeg læner mig frem, fordi det er komfortabelt. Hvis jeg sidder med ret ryg hele tiden, så gør det ondt i ryggen, var hendes forklaring.

Sponsoreret indhold