Kendte13. juli 2022

Ups! NFL-stjernen Eric Deckers 4-årige søn deler nøgenbillede af sin far

Trods den unge alder, så kunne fodboldtalentets søn altså sagtens finde ud af at betjene sin fars telefon, da han nød en stund i bruseren
Eric Decker
Eric Deckers 4-årige søn fik vist lidt for meget valuta for pengene, da hans far var i bad forleden.
 Foto: MEGA

Det er på ingen måde et ukendt fænomen, at børn – uanset alder – er ganske kloge på, hvordan man betjener forskellige elektroniske gadgets.

Men den tidligere amerikanske NFL-stjerne Eric Decker, 35, havde nok næppe regnet med, at hans kun fireårige søn ikke blot kunne finde ud af at tage billeder med hans telefon, men også bagefter uploade det til hans Instagram-profil.

Men ikke desto mindre var det netop det, der for nylig skete.

For mens han nød et bad, havde han givet sin søn lov til at sidde med telefonen, så han kunne se forskellige “Avengers”-videoer.

I stedet fik han fotograferet faren, der står bag en gennemsigtig glasrude og nyder et varmt bad.

Billedet fik sønnen, Forrest, så formået at dele på farens Instagram-feed, og flere nåede at se det lettere komiske billede.

Det var derfor også en nær ven til familien, der fik skrevet en besked til Deckers hustru, Jessie James for at fortælle, at de to nok lige skulle kigge en gang på sønnens seneste opslag.

– Nej, jeg kan simpelthen ikke stoppe med at grine, Jessie. Det kan jeg ikke, skrev vennen, og meget tyder på, at Deckers hustru heller ikke kunne holde sit eget grin tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet

Eric Decker
Det var denne fine "selfie" som sønnen fik delt med farens mere end 1 million følgere.
 Foto: Instagram

Heldigvis lader det til, at den tidligere NFL-stjerne kunne tage sønnens opslag med et smil, og siden delte han selv på sin story, hvordan han hellere må “få ændret koden” til sin telefon.

– Så meget for at lade Forrest se sine Avengers-videoer, mens jeg bader, skrev han på sin story.

Artiklen fortsætter under billedet

Eric Decker og Jessie James Decker
Hverken Eric Decker eller hans hustru, Jessie James Decker tog den uheldige episode særlig tungt.
 Foto: MEGA

Udover sønnen Forrest på fire, så er parret desuden forældre til datteren Vivenne Rose på otte og sønnen Eric “Bubby” Thomas II på seks år.

Sponsoreret indhold