Kendte11. april 2023

Ups! Jonathan Harboe fanget i flystyrts-bommert

Skuespilleren fortalte forleden om et flystyrt, han med nød og næppe undgik, men der er bare et lille problem med historien...
Jonathan Harboe erkender nu, at han alligevel nok ikke skulle have været om bord på fly, der styrtede og sendte alle passagerer i deres visse død.
Jonathan Harboe erkender nu, at han alligevel nok ikke skulle have været om bord på fly, der styrtede og sendte alle passagerer i deres visse død.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg skulle have været med på et fly, der styrtede ned.

Sådan lød det forleden, da Jonathan Harboe i et interview med HER & NU kunne fortælle, hvordan han for "mange år tilbage" snød døden.

I interviewet med ugebladet fortalte den 36-årige skuespiller, hvordan han havde to muligheder, da han dengang skulle besøge sin daværende kæreste i New York.

Han kunne enten flyve med flyselskabet Aeroflot og mellemlande i Moskva, eller han kunne flyve via Warszawa med Polish Airlines.

Han endte med at vælge sidstnævne, selvom billetten var 8.000 kroner dyrere end Aeroflot-afgangen, men den beslutning viste sig angiveligt at være alle pengene værd.

Ifølge Jonathan Harboe styrtede Aeroflot-flyet nemlig ned og dræbte alle om bord.

Der er bare lige et enkelt problem - og det er, at Aeroflot ikke har haft et flytstyrt på et fly mod New York nogensinde.

Da SE og HØR taler med Jonathan Harboe om flystyrtet har han da også svært ved at huske de helt præcise detaljer om det påståede flystyrt.

- Det kan jeg sgu' ikke huske, siger han, da han bliver spurgt til, hvornår flystyrtet fandt sted.

- Mellem 2008 og 2012, lyder hans umiddelbare bud.

Og Aeroflot havde da også et flystyrt i netop 2008.

Her var der dog IKKE tale om et fly til New York, men derimod en indenrigsflyvning fra Moskva til Perm, hvor 88 mennesker om bord mistede livet.

- Jeg er hundrede procent sikker på, det var til New York, men så må jeg sikkert have misforstået det, siger Jonathan Harboe, der altså hermed lægger sig fladt ned.

- Jeg har længe levet i troen om, at det var det fly, jeg skulle have været i, der styrtede, men så må jeg jo have taget fejl, fortsætter han.

Jonathan Harboe har også tidligere fortalt andre historier om, hvordan han har snydt døden.

Skuespilleren har for eksempel tidligere fortalt om, hvordan han blev "fanget i et skudopgør", da han som 16-årig var i Brasilien, ligesom han som 20-årig fik hjertestop og måtte genoplives i Thailand.

Er du bare uheldig, eller hvad sker der?

- Sådan ser jeg det ikke. Jeg ser det som om, jeg har nogen, der holder hånden over mig, lyder det fra skuespilleren.

Sponsoreret indhold