Ung piges lunger kollapsede efter One Direction koncert

One Direction, mens de alle gik i samme retning.

One Direction, mens de alle gik i samme retning.

Foto: All Over Press

Det er nærmest mere reglen end undtagelsen, at de mange unge teenagere, der dukker op til koncerter med navne som One Direction og Justin Bieber nærmest skriger sig gennem hele koncerten. 

Derfor har det med garanti ikke virket som noget særligt, da en 16-årig pige fra USA skreg af sine lungers fulde kraft, da hun gik til en koncert med det nu opløste boyband One Direction. 

Dagen efter koncerten fik pigen dog pludselig åndenød, og hun kom derfor på hospitalet.

I starten havde lægerne meget svært ved at finde en årsag til pigens åndedrætsbesvær, da hun ikke tidligere havde haft problemer med lungerne. 

Til sidst konkluderede man dog, at der sad luftbobler mellem kvindens lunger og bryst, og at hendes lunger var kollapset. 

Det skriver Huffington Post

Artiklen fortsætter under billedet

Lægerne forklarede pigens symptomer med, at hun altså havde skreget så meget til koncerten, at hendes lunger til sidst ikke kunne holde til det. 

Selvom det er noget tid siden, One Direction sidst har spillet en koncert sammen, er historien pludselig blevet omtalt i medierne, efter historien blev delt i tidsskriftet "Journal of Emergency Medicine".

Der er dog tale om en meget speciel situation, så der er ingen grund til bekymring for andre piger, der ikke akn styre deres begejstring, når deres store idoler står lige foran dem. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af One Direction: 

One Direction 2010-2014

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close