Kendte18. maj 2017

Stak kæresten ned: Undgår måske fængsel, fordi det vil ødelægge hendes karriere

En britisk studine slog sin kæreste, kastede et syltetøjsglas efter ham – og stak ham ned med en brødkniv. Alligevel undgår den unge kvinde formentlig at skulle ruske tremmer – en dommer mener nemlig, at en fængselsstraf vil ødelægge hendes ”lovende karriere” som kirurg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ung_kvinde.jpg
 (Foto: Privat)

Det er de færreste, der slipper for en tur bag lås og slå, hvis de tager en brødkniv og stikker et andet menneske ned.

Men en britisk studine kan altså ende med at gå fri, selv om hun stak en brødkniv i benet på sin egen kæreste.

Og årsagen til frifindelse skyldes ikke, at knivoverfaldet skete i selvforsvar eller ved et ”hændeligt uheld”.

Næhh… den amerikanske kvinde undgår måske fængsel, fordi en dommer mener, at det vil ødelægge hendes karriere.

Det The Guardian.

24-årige Lavinia Woodward er nemlig en lovende medicinstuderende, der spås en succesfuld karriere som hjertekirurg. Og en dommer mener altså, at en tur bag tremmer vil ødelægge hendes fremtidige karriere.

- Jeg tænker, at hvis det her et engangstilfælde, som vil kunne forhindre denne her ekstraordinært dygtige kvinde i at få hendes drømmejob, så vil en straf være for meget, siger dommeren Ian Pringle ifølge The Guardian.

Knivstikkeriet skete 30. september sidste år, da Lavinia Woodward og hendes daværende kæreste, som hun havde mødt på Tinder, var kommet op at toppet i en alkohol-rus.

Bølgerne gik så højt, at den unge studerende først slog kæresten - Thomas Fairclough - i hovedet, stak en brødkniv i benet på ham – og tilmed kastede et syltetøjsglas, et krus og en computer efter ham.

Lavinia Woodward blev anholdt af politiet, men ser altså ud til ikke at blive dømt for overfaldet på grund af sit usædvanlige talent.

Knivoverfaldet skete på Christ Church College, hvor Lavinia Woodward til dagligt studerer. Heller ikke skolen har valgt at smide hende ud som følge af overfaldet.

Tværtimod har retten ifølge The Guardian fået besked fra skolen om, at Lavinia Woodward får lov at vende tilbage til oktober, fordi hun ”er så begavet”.

Dommeren vil først tage stilling til den endelige dom 25. september. Indtil da har hun fået et polititilhold mod ekskæresten, ligesom hun er blevet beordret til at holde sig stoffri og ikke begå ny kriminalitet.

Sponsoreret indhold