Kendte23. september 2023

Under en måned efter brud: Pete Davidson og Madelyn Cline dater

Ifølge kilder er der allerede en ny kvinde i den 29-årige tidligere ”SNL”-komikers liv
29-årige Pete Davidson og 25-årige Madelyn Cline har åbenbart fået et godt øje til hinanden 
29-årige Pete Davidson og 25-årige Madelyn Cline har åbenbart fået et godt øje til hinanden
 Foto: Charles Sykes/AP, Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

Kender man lidt til gavflaben Pete Davidsons kærlighedsliv, så ved man, at han bestemt ikke er kendt for at spilde tiden.

Så allerede under en måned efter bruddet med skønheden Chase Sui Wonders har den amerikanske komiker altså kastet sin kærlighed over en ny smuk Hollywoodkendis.

Navnet er Madelyn Cline, og hende kender du muligvis allerede godt, hvis du har binget enten ”Outer Banks” eller Netflix-mysteriet ” Glass Onion: A Knives Out Mystery”.

Den 25-årige model og skuespiller skulle ifølge kilder have været på date med den tidligere komiker på ”Saturday Night Live”.

– Pete og Madelyn dater hinanden, siger kilden ifølge US Weekly.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-23/capture.jpg
Er dette beviset? Fans og følgere vil meget gerne vide, hvem den mystiske fyr med armen rundt om hende på et nyligt foto er, men på Instagram er den 25-årige skuespillerinde tavs om hans identitet.
 Foto: Instagram, Madelyn Cline

– De brugte natten i hinandens selskab på et hotel i Beverly Hills, og morgenen efter spiste de morgenmad sammen. De holdt virkelig lav profil, og gemte sig begge under baseballkasketter.

På Instagram bliver rygterne kun forstærket, da Cline har postet et billede for ganske nylig, hvor hun står i omfavnelse med en høj fyr.

Kunne det være Pete Davidson, vil flere af hendes nysgerrige følgere vide i kommentarerne.

Har det godt med sin eks

Manden med den nok mest celebre datinghistorik, Pete Davidson, har kun lige været solo i en lille måned, efter han og ”Bupkis”-medspilleren Chase Sui Wonders, 27, gik hver til sit.

Skal man tro kilderne tæt på eksparret, så er der dog ikke skyggen af ondt blod mellem dem.

– Der er ikke svære følelser i klemme. Deres forhold gled blot ud i sandet, og de konkluderede blot, at de ville noget forskelligt, fortalte kilden tilbage i slutningen af august, da tingene gik skævt for kæresteparret.

De to mødte hinanden på optagelserne til A24’s kultgyser ”Bodies, Bodies, Bodies”, og selvom Pete Davidson ofte før har scoret sine kollegaer, så står det altså ikke helt klart, om det også er sådan, han og Madelyn har fået øjnene op for hinanden.

DAYTONA BEACH, FLORIDA - FEBRUARY 19: Pete Davidson and Chase Sui attend a tour prior to the NASCAR Cup Series 65th Annual Daytona 500 at Daytona International Speedway on February 19, 2023 in Daytona Beach, Florida. Sean Gardner/Getty Images/AFP (Photo by Sean Gardner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Pete Davidson og Chase Sui var smaskforelskede tilbage i starten af året, men i august løb kemien mellem de to gamle venner ud i sandet
 Foto: Ritzau Scanpix, Sean Gardner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

- Ikke så tosset

Lige siden han i 2016 kortvarigt var forlovet med sangerinden Ariana Grande, har offentligheden været nysgerrige omkring Staten Island-komikerens kærlighedseskapader. Og det er bare den pris, som den succesfulde karriere kommer med, hvis man spørger Davidson selv.

– Jeg er ligeglad. Der er vel det, der følger med, sagde han sidste sommer.

– Jeg får lov til at gøre alle mulige vilde ting. Hvis det er dette, som jeg så skal leve med, så er det fint, fortsatte han.

Dog kan det godt undre den amerikanske skuespiller – som også har Kim Kardashian, Phoebe Dynevor og Emily Ratajkowski på sit dating-CV – at folk finder det så spændende at følge med i.

AUGUST 5th 2022: Kim Kardashian and Pete Davidson have split up and ended their relationship after nine months of dating. - File Photo by: zz/DPRF/STAR MAX/IPx 2022 5/2/22 Kim Kardashian and Pete Davidson at the 2022 Costume Institute Benefit Gala celebrating the opening of "In America: An Anthology of Fashion" held on May 2, 2022 at The Metropolitan Museum of Art in New York City. (NYC)
Også Kim Kardashian har haft glæde af den sjove "SNL"-stjernes selskab i en periode på ni måneder
 Foto: zz/DPRF/STAR MAX/IPx

– Jeg er i 20'erne, og jeg har datet folk. Og af en eller anden grund er det meget skørt og interessant for folk. Det synes jeg ikke, det er, fortalte han i en podcast tilbage i marts, hvor han efterfølgende fortsatte:

– På 12 år har jeg datet 10 mennesker. Jeg synes ikke, det er så tosset, men for nogle mennesker er det meget interessant.

SE og HØR har før dækket Pete Davidsons datingliv intenst. Du kan læse om alle hans mange kendiskærester her.

Sponsoreret indhold