Kendte4. januar 2023

Umut Sakarya chokerer: Guldkroen og Guldgrillen lukker

Kendiskokken Umut Sakarya har valgt at lukke restauranterne Guldkroen og Guldgrillen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For en måned siden fortalte Umut Sakarya stolt om sit voldsomme vægttab.
 Video: Gregers Overvad

Guldkroen og Guldgrillen lukker. Det oplyser Umut Sakarya på sin Instagram-profil.

Beslutningen kommer nok som et chok for de fleste. De gyldne bespisningssteder har i høj grad været en del af flæskekongens identitet.

I Instagram-opslaget kommer Umut ind på, at beslutningen har været svær at tage for ham.

- Det er en beslutning, jeg har taget for et godt stykke tid siden, men det er først nu, jeg kan sige det til jer, skriver han.

Umut forklarer, at han over de seneste par måneder har gennemgået en udvikling personligt. Det er sket på både det fysiske og mentale plan.

Umut Sakarya og Lars Løkke Rasmussen
Siden deres tur "Over Atlanten" har Umut og Lars været gode venner.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- I hele den proces kom jeg til et punkt, hvor jeg begyndte at mærke en større og større distance mellem mig selv og mine restaurantkoncepter, skriver Umut og uddyber:

- Når jeg tog på arbejde, var det som om, jeg skulle spille en særlig rolle. En tidligere version af Umut, som gæsterne forventede at møde. Og det føltes pludselig ikke autentisk længere. Derfor vidste jeg, at det var tid til at komme videre.

Det er samtidig også en stor byrde, som bliver taget af Umuts skuldre ved lukningen af de to velkendte spisesteder. Det giver ham mere tid og plads.

- At jeg nu lukker to succesfulde restauranter, kan for nogle virke uforståeligt, men for mig føles det helt rigtigt. Og det gør, at jeg nu kan sætte mig selv fri og få tid og plads til at være den, jeg er – og til alt det, jeg kan og vil, skriver han.

Hvis du frygter, at vi nu kommer til at se meget mindre til Umut, kan du være rolig. For det er stik modsat.

I sit opslag lover Umut, at der kommer meget mere tv med ham, ligesom han teaser for at åbne flere pop-up-restauranter og andre spændende idéer.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold