Umut og Jenna deltager ikke i "Vild med dans"-finalen

Dansen er slut for Jenna Bagge og hendes underholdende dansepartner Umut Sakarya.

Dansen er slut for Jenna Bagge og hendes underholdende dansepartner Umut Sakarya.

(Foto: Thomas Laursen)

Umut Sakarya og Jenna Bagge kommer ikke til at deltage i "Vild med dans"-finalen.

Det skriver Billed-Bladet

- Umut og Jenna deltager ikke i "Vild med dans"-finaleshowet den 29/11. Det oplyser TV 2 til Billed-Bladet, det skriver de på deres Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var den 31. oktober, at Umut Sakarya sprængte en ordentlig bombe, da han på Instagram meddelte, at han ikke længere ville være med i "Vild med dans". 

- De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter, skrev Umut i et længere opslag på instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget og man er ved at knække midt over. Derfor har jeg valgt at trække mig fra Vild Med Dans. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter. Jeg har knoklet i de sidste 10 år for at dygtiggøre mig i mit erhverv og skrabet penge sammen for at åbne min kro. Jeg har måtte ofre så meget for min profession og jeg kan simpelthen ikke risikere at blive svinet til eller blive ødelagt fordi jeg gerne vil have det sjovt i en dansekonkurrence. Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke. Jeg er evigt taknemlig over alle dem som har støttet mig og som har gjort, at jeg fik lov til at være med i programmet og opleve alle de fede ting som også fulgt har med, men det er simpelthen tippet over med alt det negative, som jeg virkelig ikke har brug for i mit liv. Slet ikke når den negativitet går hen og bliver målrettet mod mine forretninger som intet har med programmet at gøre. Jeg vil undskylde mange gang til dem som gerne vil se mere af os i Vild Med Dans, men jeg kan virkelig ikke mere og det er nok bedst at slutte mens legen er god i stedet for en grim afslutning for mig. Og Jenna, hende kommer jeg til at savne i min hverdag og alle de sjove stunder vi havde sammen i træningslokalerne og i mens vi dansede. Hun har lært mig utrolig meget og været ved min side igennnem alt det her. Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer, en fantastisk veninde og jeg er så beæret over at have lært hende at kende. Hvad gør jeg nu? De næste stykke

A post shared by Umut Sakarya (@umutsakarya) on

Jenna anede intet

Der gik naturligt nok chokbølger gennem det ganske land, da Umut lagde sin afskedssalut på de sociale medier.

For en var chokket dog allerstørst.

SE og HØR erfarede efter Umuts pludselige exit, at ultratålmodige Jenna Bagge, 31, først blev bekendt med sin dansepartners skæbnesvangre beslutning omtrent samtidig med resten af Danmark.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jenna har vist sig som en yderst tålmodig dansepartner igennem hele "Vild med dans"-sæsonen. (Foto: Hanne Juul)

Umut Sakarya havde således hverken kontaktet eller advaret sin dansepartner gennem de seneste par måneder om, at det hele nu var slut.

Det blev da også krystalklart, da Umut midt i bomben, pludselig undskyldte over for Jenna – i al offentlighed på dansesildens Facebook:

– Jeg fucking elsker dig og undskyld, for jeg ikke kunne tage det mere ..., lød det blandt andet fra Umut.

Umut svinede selv andre

At tonen på internettet kan være hård – det afslørede Umut Sakarya, da han  forlod ”Vild med dans” med en bredside mod hadske kommentarer rettet mod ham og hans restaurant.

Og den slags hadefulde beskeder ved den 29-årige flæskekonge en hel del om. Han har nemlig selv været bannerfører for et svinsk sprog.

Ikke mindst i lukkede madgrupper på nettet, hvor han ikke selv har været for fin til slag under bæltestedet, og hvor han har hyldet den aggressive tone.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan ser nogle af Umuts kommentarer på de sociale medier ud. (Foto: Facebook)

Kommentaren, der er skrevet for 32 uger siden, bakkes op af andre Facebook-brugere i form af likes og kommentarer med grinende emojis.

I den seneste tid har restauratøren dog haft travlt med at slette sporene, der ville kunne afsløre ham som en anelse dobbeltmoralsk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close