Kendte 13. november 2019

Ulrich Thomsen spiller sammen med sin datter: I fars fodspor

Der var kollega- og kammerattræf, da Ulrich Thomsens nye serie "Forhøret" blev fejret på Refshaleøen for nylig. Med til premieren - og medvirkende i serien - var den 55-årige skuespillers datter Alma.
(Foto: Dan Mariegaard)

Ulrich Thomsen spiller sammen med sin 20-årige datter Alma Ekehed Thomsen i Viaplay-serien "Forhøret", som der for nylig var gallapremiere på på Refshaleøen i København.

– Det er første gang, vi spiller sammen, og det var rigtig sjovt. Det er jo min debut, så det var fedt at dele den oplevelse med ham, sagde Alma med et stort smil, da vi mødte hende på den røde løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fulgtes med sin far, som er stolt af sin datter.

– Jeg synes, hun er rigtig dygtig, og det var hyggeligt, at vi kunne køre på arbejde sammen om morgenen og hjem sammen om aftenen, fortalte 55-årige Ulrich Thomsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Nikolaj Lie Kaas, 46, nød en kold øl med kollegerne Ulrich Thomsen og Kenneth M. Christensen under gallapremieren på "Forhøret" på Refshaleøen. – Mine scener er faktisk filmet i det her lokale, sagde Nikolaj, som spiller en barsk natklubejer i serien. Han har anlagt skæg til en kommende rolle. – Jeg hader at have skæg, og det skal vokse en måned endnu! (Foto: Dan Mariegaard)

I serien efterforsker politimanden Bjørn sin egen datters død, og i løbet af blot 24 timer forsøger han at komme til bunds i sagen.

"Forhøret" er på otte afsnit og har premiere på Viaplay 15. november.

Se flere billeder fra gallapremieren på "forhøret" i galleriet herunder:

Gallapremiere: Forhøret

Sponsoreret indhold