Kendte21. oktober 2020

Uhyggeligt gensyn: Texas Chainsaw Massacre vender tilbage

Om du har set én eller alle otte af de tidligere gyserfilm, så kan du godt begynde at glæde dig til næste år: Der kommer nemlig en ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/texas.jpg
 Foto: MEGA

Verden blev for første gang introduceret til den skrækindjagende karakter ”Leatherface” tilbage i 1974 i filmen ”The Texas Chain Saw Massacre”.

Siden er der kommet ikke mindre end syv film mere til i rækken, hvor den seneste var i 2017 med titlen ”Leatherface” - en film, der mere fortalte om karakterens opvækst og senere indlæggelse på et sindssygehospital, hvor han naturligvis flygter fra.

Men nu vender den sindsforstyrrede karakter endnu en gang tilbage – det afslører instruktøren David Blue på sin Instagram-profil.

- I 1974 var verden vidne til en af de mest bizarre forbrydelser i den amerikanske historie. I 2021 vender det skrækindjagende vanvid tilbage, står der på den skræmmende plakat for filmen.

Instruktøren fortæller, at det var tilbage i august måned, han blev kontaktet af filmselskabet bag, og holdet begyndte allerede at filme en uge senere.

40 års rædsel

Gennem de sidste mere end 40 år har flere store skuespillere som blandt andet Jessica Biel, Renee Zellweger og Matthew McConaughey kæmpet for at overleve motorsaven.

https://imgix.seoghoer.dk/megaemcdtechec031_690319.jpg
 Foto: MEGA

Den i dag 38-årige skuespillerinde Jessica Biel måtte kæmpe en brav kamp i 2003-udgaven. Foto: MEGA

Men hvem der ender med at stå ansigt til ansigt med det ansigtsløse monster i den nye film, er endnu ikke afsløret.

Sponsoreret indhold