Kendte22. marts 2023 (opd. 22. marts 2023)

Uhyggelig video: Her bliver rapperen Tekashi 6ix9ine tæsket brutalt

Den amerikanske rapper er blevet hastet til hospitalet efter overfaldet, hvor man kan se ham blive slået og sparket i hovedet, mens han ligger forsvarsløs på gulvet
Her ligger Tekashi 6ix9ine forsvarsløs på gulvet, mens han får tæsk.
Her ligger Tekashi 6ix9ine forsvarsløs på gulvet, mens han får tæsk.
 Foto: Screenshot

Tekashi 6ix9ine er blevet indlagt på hospitalet efter en brutal omgang tæsk af en gruppe uidentificerede mænd.

Episoden skal have fundet sted i et fitnesscenter i Florida, hvor den amerikanske rapper angiveligt sad i en sauna og passede sig selv, da han blev overfaldet.

Det skriver TMZ, der har talt med Tekashi 6is9ines advokat.

Episoden er ligeledes blevet filmet og delt på sociale medier.

Her kan man se, hvordan rapperen med det borgerlige navn Daniel Hernandez ligger forsvarsløs på gulvet, mens han bliver både slået og sparket på.

Se episoden herunder (vi advarer om billeder, der kan virke stødende):

Tekashi 6ix9ines advokat, Lance Lazzaro, siger til TMZ, at rapperen i første omgang forsøgte at kæmpe tilbage mod sine overfaldsmænd, men at der simpelthen var for mange af dem.

Ifølge advokaten flygtede mændene fra stedet efter overfaldet, hvorefter Tekashi 6ix9ine fik hjælp fra ansatte i centeret.

Tekashi 6ix9ine havde ikke sine sikkerhedsvagtet med i fitness, udtaler advokater til det amerikanske medie.

Politiet blev tilkaldt til stedet, og rapperens skader som følge af overfaldet er angiveligt så voldsomme, at blev kørt til hospitalet i en ambulance.

Ifølge TMZ har han betydelige skader i ansigtet, ligesom hans kæbe, ryg og ribben er ilde tilredt.

Motivet for overfaldet er endnu uvist, men det spekuleres i, om det har noget med rapperens tidligere fængselsdom at gøre.

Tekashi 6ix9ine blev tilbage i 2020 kendt skyldig i bandekriminalitet, men fik sig en mildere straf, fordi han samarbejdede med politiet og på den måde hjalp dem med at fange flere af hans tidligere bandekammerater fra Nine Trey Gangsta Bloods.

Sponsoreret indhold