Kendte18. december 2023

Uheldigt dødsfald: Matthew Perry kunne være i live i dag

Siden dødsfaldet har der floreret en del rygter om, hvad det var, der tog livet af den verdenskendte skuespiller. Nu er dødsårsagen slået helt fast, og den viser sig at være enormt uheldig
Matthew Perry blev 54 år gammel.
Matthew Perry blev 54 år gammel.
 Foto: Carlo Allegri/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Afslører: Matthew Perry var "sur og ond" i sine sidste dage

Den 28. oktober mistede hele verden en af sine absolut største stjerner.

54-årige Matthew Perry, der især er kendt for at spille Chandler Bing i serien "Venner", blev fundet død i et boblebad i sit hjem i Los Angeles.

Dødsfaldet blev dengang anmeldt som et hjertestop, men nu er retsmedicinerne kommet helt tæt på dødsårsagen - og den viser sig at være enormt uheldig.

Forleden kom det frem, at Perry havde et højt niveau af stoffet ketamin i sin krop.

Det specifikke tal er nu kommet frem og lyder på 3,540 ng/ml. Det skriver mediet TMZ.

Har man et niveau i kroppen mellem 1,000 og 6,000 ng/ml, er man i fare for at kunne blive bevidstløs, skriver mediet yderligere.

Perry er derfor blevet slået bevidstløs af den høje koncentration af ketamin i kroppen, og fordi han befandt sig i et boblebad, blev det en dødelig blanding.

Mediet skriver, at hvis Perry ikke befandt sig i vand, men fx i en seng i stedet for, kunne han potentielt stadig være blandt os i dag, fordi der ikke var vand involveret.

Efter det tragiske dødsfald er det væltet ind med reaktioner fra nær og fjern.

Hans tidligere kollega Jennifer Aniston har eksempelvis afsløret, at hun skrev med Matthew Perry samme dag, som han døde.

Også hans tidligere kæreste Julia Roberts reagerede voldsomt.

Sponsoreret indhold