Kendte14. februar 2022

Ugens stjernetegn: Christian Eriksen fylder 30 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver - og ikke mindst for dagens helt store fødselsdagsbarn Christian Eriksen
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Og ikke mindst for Christian Eriksen som fylder 30 år i dag.

Herunder kan l han og alle andre, vi kan sige tillykke til på denne dejlige mandag, kigge særligt grundigt efter det første af de 12 stjernetegn, nemlig Vandmanden.

Horoskopet gælder fra onsdag den 9. februar til og med tirsdag den 15. januar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

På overfladen virker du afklaret. Ingen bemærker, hvor mange tanker du gør dig, og hvor mange bekymringer du har. Meditative tiltag kan gøre en stor forskel, så du kan finde ud af, hvordan du skal løse diverse udfordringer. Når ugen er omme, er du afklaret.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Maria Lucia Heiberg Rosenberg: Fylder 38 år den 9. februar

Flemming Enevold: Fylder 70 år den 12. februar

Henrik Lykkegaard: Fylder 57 år den 14. februar

FISKENE

19. februar-20. marts

Du er i dit rette element for tiden. Det ser ud til, at intet kan slå dig af pinden. Sådan ser det ud! Men på de indre planer, kan du godt føle dig en anelse anspændt og ufri. På den ene side gerne vil du holde dig til reglerne, og på den anden side vil du alligevel ikke.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Aftaler kan måske blive aflyst. Giv plads til, at den spontane del af dig kan handle uden så mange overvejelser. Det kan blive en særdeles spændende uge, hvis du følger dine impulser, men du vil nok ikke gøre noget, som er helt uhørt, da du har en rationel bagkant.

TYREN

21. april-21. maj

Dan dig et overblik og tag det så en dag ad gangen – og brug din fornuft. Det giver dig en indre ro. I det hele taget, så ser det ud til, at du og dine nære har samme opfattelse af tingene. Det kan give dig en sikkerhed for, at du ikke føler dig alene, og at du har forstået tingene.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

At komme til bunds i nogle sager kræver, at du er parat til at tage den store skovl frem og grave dybt. Finder du svar, så kan det give dig nogle erkendelser på et dybere følelsesmæssigt plan. Det kan bevirke, at du bliver klar til at starte på et nyt livskapitel.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du har fundet en alternativ vej og ser nu fremad med optimisme. Der kan være økonomiske knaster, du skal finde løsninger på, men det finder du ud af hen ad vejen. Du kan føre dybere samtaler, og der kan være brug for at få talt ud og måske også at begynde på en frisk.

LØVEN

23. juli-23. august

Du føler dig mere uafhængig end i sidste uge, hvilket sætter humøret i vejret. Du kan komme til bunds i arbejdsopgaverne og få vendt hver en sten, hvis det er nødvendigt. Rationelle forklaringer står i kø, men det er ikke sikkert, at du er helt enig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du kan blive træt af den daglige trummerum og være let at lokke til at foretage dig noget, som du ikke plejer. Der skal ske noget. Måske en vinterferie lidt før tid, eller du finder en partner/kæreste som du tiltrækkes af. Kast dig ud i det!

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det kan være svært for dig at følge med i det hele. Familiemedlemmer flokkes måske om dig og går dig på klingen for at få nogle oplysninger, som måske er blevet fortiet. Tiden er nu inde til, at hemmeligheder kan komme frem, og dermed kan alle få en forklaring.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er meget velovervejet, men pludselig kommer du måske til at tale over dig. Vær derfor meget påpasselig med, hvad du giver udtryk for og til hvem. Pludselige indskydelser bør du helt bestemt du følge – om ikke andet så af nysgerrighed.

SKYTTEN

23. november-21. december

Måske vil du investere i teknik. Det er et godt tidspunkt at gøre det, så derfor bør du ikke overveje det alt for længe. Der kan dukke et tilbud op, som du ikke kan afslå. Om det er en god investering, må tiden vise, men lige nu ser det ud til, at du kan blive afhjulpet i hverdagen.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du gider ikke de ligegyldige samtaler. Du har mange lidt skæve tanker og idéer, så derfor kan det være, at du bør gøre noget ekstra ud af at forklare dine nærmeste, hvad det er, du har i tankerne, og hvad din motivation er. Det vil gøre det meget lettere at kommunikere.

Sponsoreret indhold