Kendte27. oktober 2021

Ugens stjerner: Uffe Ellemann-Jensen fylder 80 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 27. oktober til og med tirsdag den 2. november.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du hilser nye tiltag i familien velkommen, men du kan ikke styre eller kontrollere, hvordan det vil folde sig ud på sigt. Det må du acceptere og stole på, at andre har tillid til de igangværende projekter, der i øvrigt kan vende op og ned på familie- eller boligsager.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

David Dencik: Fylder 47 år den 31. oktober

Lise Rønne: Fylder 43 år den 1. november

Hella Joof: Fylder 59 år den 1. november

FISKENE

19. februar-20. marts

En fornemmelse af, at tingene begynder at løse sig, melder sig. Efter en lang dvaleperiode kommer du mere i omdrejninger og kan planlægge, hvordan du skal forholde dig. Andres meninger har påvirket dig meget – nu begynder du at handle mere selvstændigt.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der er modsatrettede indflydelser, som gør sig gældende. Først mærker du stor opbakning fra dit netværk. Mulighederne synes at være uendelige. Men virkeligheden banker på, hvor du må bøje dig for en modstand, som end ikke du kan overvinde lige nu.

TYREN

21. april-21. maj

Din nysgerrighed er centreret om psykologiske emner. Du spænder over et bredt interesseområde, som bedst kan forstås, når du trækker dig lidt tilbage og opholder dig i meditative omgivelser. Især vil fredag i denne uge, kunne give dig nogle åndelige oplevelser.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du finder en forløsning og begynder at kunne skue fremad og kan lægge planer for den kommende periode. Nu har du alle de oplysninger, som du har brug for. Kreativiteten blomstrer, så tag dig tid til at folde dig ud. Kærligheden er særligt nærværende i denne uge.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Færdiggør opgaver i forbindelse med familie/bolig. Meget mangler stadig at komme på plads. Sidst på ugen mærker du et stemningsskift, hvor du bl.a. bliver følelsesmæssigt mere nærværende, og hvor du får en fornemmelse af at få mere fast grund under fødderne.

LØVEN

23. juli-23. august

Det er vigtigt, at du går diplomatisk til værks. Det kan være en kunst at finde den rette balance. Du vil gerne bestemme, men du er klar over, at der er modstand. Ved ugens slutning skifter dit humør, og fra at være venlig kan du blive meget direkte og sarkastisk.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du fornemmer en større frihed, hvor du mærker, at vejen nu er banet for, at du kan komme videre. Nu har du alle de informationer og kan også økonomisk få puslespillet til at gå op. Ansøgninger om økonomiske midler bliver afgjort – og du har gjort hvad du kunne.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du er optimistisk og aner muligheder, du måske ikke tidligere har været opmærksom på. Du kan have lyst til at udvide dine cirkler – og have lyst til at deltage i fællesarrangementer med et ideologisk formål. Mange af dine ideer bliver nu mere konkrete.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Din gennemslagskraft er ikke mærkbar – så hold evt. lav profil. Men netop i denne uge har du heldet med dig, og det bør du benytte dig af. Boliganliggender er især begunstiget. Tanker forbundet med fortiden eller søskende kan måske forhindre dig i at handle.

SKYTTEN

23. november-21. december

Et længe ventet vendepunkt indfinder sig, og det giver dig mod på at gå videre med nogle planer, du har arbejdet på siden foråret. Nu har du fundet en strategi og kan komme videre. Kontakten til dine børn er god, og det giver konstruktive samtaler eller oplevelser sammen.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Dit fokus er på bolig- og familieanliggender. Er der uforløste sager, vil de komme op til overfladen i løbet af ugen. Du kan blive overrasket over en utilfredshed. Du har helt klare ideer om, hvordan tingene skal være, og du tager gerne diskussionen – en gang mere.

Sponsoreret indhold