Kendte8. marts 2021

Ugens stjerner: Thomas Gravesen fylder 45 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_6.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 10. marts til og med tirsdag den 16. marts.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har idéer, som du gerne vil have andre med på. Men du kommer til at bruge tid på at overbevise dem. Et økonomisk anliggende bliver aktuelt, og det kan være svært at overskue, om det er klogt at investere i projektet. Vent med at tage beslutning, til du ser klart.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Allan Nielsen: Fylder 50 år den 13. marts

Ida Corr: Fylder 44 år den 14. marts

Nicolas Bro: Fylder 49 år den 16. marts

FISKENE

19. februar-20. marts

Du føler dig populær, og flere lægger billet ind på dit selskab. Det kan blive svært at vælge, men der er især en person, som du sætter pris på. Kulturelle projekter vinder din nysgerrighed, og sammen med vedkommende kommer du dine mål nærmere.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

​Der kommer fart på tankerne, men har du følelserne med i det, du planlægger? Du har det bedst, hvis du kan multitaske og følge det høje tempo. Det er vigtigt, at du tager dig selv med på råd, forstået på den måde at det hele skal føles naturligt og rigtigt for dig.

TYREN

21. april-21. maj

Du kan folde dig ud og vise dine talenter. Blandt venner er du populær, og i dit netværk kan du være den bedste udgave af dig selv. Intuitionen er skarp, men du kan også være helt forkert på den, så det er klogt at holde igen med store følelsesudbrud.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du bør kunne se resultaterne af dine mange idéer. Hvor mange er blevet til noget? Du kan stadig nå at samle trådene i et bestemt projekt, men du skal helst være færdig inden næste uge. For dine tanker bliver mere jordnære, og det vil tage tid at få planer omsat.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Noget, du har set frem til, kan blive mindre succesfuldt end forventet. Har du spirituelle interesser, så vil de være begunstigede i denne tid, og du vil kunne få en indsigt i nogle psykologiske processer, som du længe har ønsket. Du må bare være tålmodig og bruge din intuition.

LØVEN

23. juli-23. august

Du bruger tid på helt særlige interesser. Anliggender, der har med velgørenhed at gøre, kan være i fokus, og du gør meget for at påvirke tingene, så det bliver, som du ønsker det. Du promoverer ikke dig selv så meget, men du vil gerne nævnes ifbm. dine projekter.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Måske spiller du på flere heste, hvilket er OK, men du bør spille med åbne kort. Gør en indsats for at blive færdig med nogle af dine opgaver, for i næste uge kommer der nogle helt andre ting, som du skal forholde dig til, og som kræver en helt anden tilgang.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du påtager dig gerne job med ideologiske formål. Men tjek lige, om der er hold i det, du engagerer dig i, inden du evt. sætter penge i projektet. Du finder ud af, om du vil fortsætte dine aktiviteter. Har du fysiske ubalancer, kan utraditionelle behandlingsformer hjælpe.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Kærligheden kan være inden for rækkevidde, og drømme kan gå i opfyldelse. Ugen er velegnet til at mødes og se hinanden an. Vent med at drage forhastede beslutninger, da du ikke kan se, hvordan forløbet skal være. Mærk efter, hvad dine følelser fortæller dig.

SKYTTEN

23. november-21. december

Nye tiltag kan med stor succes ske i forbindelse med familien eller boligen. Men der skal være nogle helt konkrete planer for det. Brug tid på at få omsat de gode idéer i praksis. Gode venner får en plads i familiens midte, hvilket giver glæde og mening for alle i familien.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan stadig føle dig lidt urolig og ukoncentreret. Du har det bedst, hvis du kan bestemme farten i opgaverne – og helst også indholdet. Hvis andre er uenige, så kan du have svært ved at sætte dig ind i deres tankegang og bliver let irriteret, hvis du bliver modsagt.

Sponsoreret indhold