Kendte27. november 2020

Ugens stjerner: Thomas Bo Larsen fylder 57 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_5.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. november til og med tirsdag den 1. december.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du bliver en lille smule utålmodig – måske med dine boligforhold, eller der er noget under opsejling i familien, som du ikke umiddelbart kan imødekomme, da du ikke ved, hvad det drejer sig om. Et kvindeligt familiemedlem kan i den forbindelse overraske.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Medina: Fylder 38 år den 30. november

Julie Zangenberg: Fylder 32 år den 30. november

Jarl Friis Mikkelsen: Fylder 69 år den 1. december

FISKENE

19. februar-20. marts

Vær lydhør over for din partner, da vedkommende har nogle meget romantiske forventninger. Overrask med at være på forkant, og invitér på spændende oplevelser. Kemien mellem jer er optimal, så det er en god chance for at få parforholdet op på ret køl.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Det ser ud til, at vejen frem ligger klar og uden forhindringer, men giv dig alligevel tid til at tænke tingene godt igennem. Hvad vil du? Og hvordan kan du få det gennemført? Hvis din vilje skal imødekommes, er du klar over, at det ikke kommer til at gå gnidningsløst.

TYREN

21. april-21. maj

Du har brug for lige at se tiden an, inden du begynder at lave aftaler. Planer kan aflyses med kort varsel, og derfor bør du vente til næste uge med at tage beslutninger – nye situationer opstår, og først når der er faldet ro over det hele, kan du afgøre, hvilke skridt du skal tage.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har gode kort på hånden, så udnyt de chancer, som byder sig inden for karriere, følelseslivet og held i pengesager. I ugens første dage kan du virke lidt virkelighedsfjern, men du har fuld kontrol over det hele, du bruger bare din intuition mere, end du plejer.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du får mere overskud og tid til dig selv. Så forkæl dig selv med lidt wellness og god mad. Det hele må godt være krydret med lidt eksotiske kulisser, så derfor vil et ferieophold eller en pause gøre dig godt. Måske en tur i sommerhus eller et smut til udlandet.

LØVEN

23. juli-23. august

Selv om vinteren står for døren, og humøret kan være påvirket, så vil du være kreativ og skabende. Hav en plan, så du kan nå så meget som muligt under de gunstige vilkår. Kærligheden kan med fordel prioriteres i denne tid. Alt i alt stiger humøret for hver dag, der går.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du må knibe dig selv i armen, for det hele er næsten for godt til at være sandt. Kærlighed og flirt har gode kår, og derfor kan du give dig hen til bare at være og nyde det, der kommer til dig. Du behøver ikke selv gøre så meget. Tingene sker nemlig helt af sig selv.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er en god idé, hvis du lige venter lidt med at sætte nye projekter i søen, før du ved mere. Tingene kan tage en anden drejning end forventet, og det er en fordel at tænke det hele godt igennem i weekenden. Økonomiske overraskelser kan forekomme først på ugen.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Vær lidt tålmodig, for vejen frem er ikke uden hindringer. Det kan være en udfordring at holde den iver tilbage, som du mærker. Brug energien på fysiske udfoldelser, masser af fysisk træning og fitness – det vil holde dig på sporet. Lyt ikke til andres ”gode” råd lige nu.

SKYTTEN

23. november-21. december

Forholdene på familie- og boligområdet er så meget i ro, at du kan arrangere en større sammenkomst. Du har tid til de praktiske ting, og det bliver en positiv oplevelse for alle. Hvis du har styr på dine sager, så vil du få meget fra hånden. Kærestetid er optimal i weekenden.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Tanker er i gang i forhold til, hvad du ønsker at prioritere i tilværelsen. Giv dig god tid til at tænke ændringer igennem og vent med at tage endelig beslutning, til du er mere afklaret omkring hvad du vil. En nær bekendt er i centrum midt på ugen.

Sponsoreret indhold