Kendte 30. november 2021

Ugens stjerner: Søs Fenger fylder 60 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 1. december til og med tirsdag den 7. december.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du får næppe bedre betingelser for gruppearbejde end nu. Men du må indstille dig på, at der er moralske begreber, der skal vendes med dine kolleger inden det store samarbejde. Aspekterne er gode til at opnå de ønskede resultater og tilmed få succes.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Jarl Friis-Mikkelsen: Fylder 70 år den 1. december

Joachim Knop: Fylder 50 år den 1. december

Noam Halby: Fylder 50 år den 7. december

FISKENE

19. februar-20. marts

Fokusér på dit jobområde og det fremtidige. Måske skal du finde ud af, hvad du egentlig vil på længere sigt. Måske har du mulighed for at trække dig tilbage og dermed finde andre værdier. Under alle omstændigheder vil ugen gøre det muligt at se mere klart på fremtiden.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har de bedste betingelser for at få kreative idéer og få dem ført ud i livet. Hold dig ikke tilbage, hvis trangen melder sig til en masse kreative sysler, eller du får lyst til at meditere eller tage på et kursus i mindfulness. Du retter blikket mod fjerne horisonter. 

TYREN

21. april-21. maj

Du ser meget positivt på dine mulighederne, men måske skal du alligevel tjekke tingene en ekstra gang for at være helt sikker på, at alt er, som det skal være. Hvis du er i gang med en handel eller andet, hvor din økonomi er involveret, så vær ekstra opmærksom. 

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Samarbejde er i fokus – på dit arbejde, i parforholdet og generelt. Bølgerne kan gå højt, hvis det drejer sig om at udveksle meninger og holdninger. Lad dig ikke tryne af en person, der tror at vide alt! Din opfattelse af tingene tæller også, og du kan lige så vel have ret! 

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du har meget arbejde, men det drejer sig om, hvordan du tackler arbejdsbyrden. Tag en ting ad gangen, og undgå at blive stresset. Kan du få hjælp, så tag imod den, da det vil lette trykket betydeligt. Skal du præsentere dig selv over for en særlig gruppe, så vil du få succes.

LØVEN

23. juli-23. august

Humøret er højt, og du er ikke bange for at kaste dig ud i nye områder eller interesser. Sammen med en anden kan du få det sjovt, så tag din partner/ægtefælle med på nye eventyr. Er du single, så kan det være nu, du finder en person, som du vil dele tilværelsen med. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

Familien/boligen er i centrum, og der kan blive enighed om, hvordan tingene skal tackles. Det gælder om at finde nogle grundlæggende fælles holdninger. Der er en i din nærhed, du har stor respekt for, og som du gerne spørger til råds. Du vil få et kompetent svar.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Bruge tid på at få nogle boliganliggender på plads. Der er nogle helt basale ting, som du gerne vil have styr på – lige fra en større oprydning til at sætte selve fundamentet i stand. Der er tid til at gøre noget godt for dig selv, så en tur i yogastudiet eller andet gør godt.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Måske har du behov for fornyelser, men tiden er ikke til de store kapitelskift, snarere er ugen velegnet til at se indad og finde ud af, hvad du gerne vil ændre. Måske kan du se nogle relevante film eller via meditation få indsigt i dine egne følelser.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er meget optimistisk og fuld af gode idéer. Andre kan have svært ved at følge dine tanker, så zoom ind på det væsentlige. Du får stor opmærksomhed og vækker stor begejstring, og andre ser dig måske som den store redningsmand. Men det er vigtigt, at du er meget konkret.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Måske er du den, der får idéerne, men du kan dårligt undvære det makkerskab, som ligger lige for. Der kan dog godt dukke en anden person op på scenen, som du også gerne vil samarbejde med. I så fald bliver det et team bestående af jer alle tre.

Sponsoreret indhold