Kendte29. december 2021

Ugens stjerner: Sanne Salomonsen fylder 66 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 19. december til og med tirsdag den 4. januar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du er ved at forberede dig på det nye år, så du er allerede trukket i arbejdstøjet og henter en del energi og inspiration i dit netværk. Årets sidste dage forløber som planlagt, og du er tilfreds. Over nytåret bør du gøre noget godt for dig selv – f.eks. tage på wellness.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Jeanette Ottesen: Fylder 34 år den 30. december

Sonja Richter: Fylder 48 år den 4. januar

Mek Pek: Fylder 58 år den 4. januar

FISKENE

19. februar-20. marts

Efter en periode med en slags overgangsfase kan du nu endelig få mere fast grund under fødderne. Det kan bl.a. handle om en sag fra maj. Nu er der kommet flere oplysninger, og du er blevet meget klogere på, hvilken vej du skal gå fremadrettet.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Årets sidste uge bliver lige, som du kan ønske dig. Især hvis du har orden i dine ting. Der vil være særlig fokus på dit jobområde i de første dage af det nye år. Pas på, du ikke kommer til at sætte alt for store krav eller forventninger til dig selv. Se tiden an.

TYREN

21. april-21. maj

Inderst inde er du meget oprørt, hvilket du helst ikke vil lade andre mærke. Det kan være en svær øvelse i beherskelse, som du måske heller ikke helt kan klare. Ahaoplevelser er der mange af i årets sidste uge. Ret blikket mod det nye år, og frigør dig fra fortiden.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Dybdegående følelser er på spil, sæt ord på dem og fortæl, hvordan du oplever årets sidste dage. Der er nogle opgaver, du skal gøre færdig, og tidspunktet er helt ideelt. Når det nye år kommer, fornemmer du et stemningsskift, føler dig lettet og klar til en ny runde.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Måske mærker du en trang til frihed. Men det kan ikke ske i øjeblikket, så du må indgå i de strukturer, som fastholder dig. Men du kan via dit netværk sørge for at blive aflastet eller ansætte nogen til at tage sig af de ting, som du synes, belaster dit system allermest.

LØVEN

23. juli-23. august

Et nyt kapitel ser ud til at starte i det nye år. Du bliver mere frigjort fra nogle pligter. Det kan også dreje sig om, at du slipper af med nogle kroniske helbredstilstande, som har irriteret dig. Under alle omstændigheder ser det ud til, at du finder en ny rutine i hverdagen.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Kærligheden kan være omdrejningspunktet – stærke følelser er i spil. Du vil helst holde det for dig selv, men det kommer til at knibe. I stedet kan du nyde at give dig hen til den person, som lige nu er årsag til det, der vækkes i dig. I det nye år kan du fokusere på andet.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

En person, der står dig nær, er inde i en fase med mange forandringer. Du vil gerne støtte vedkommende, men du kan ikke stoppe de ændringer, der skal foretages. Lyt, bak op, og ledsag personen, når det er nødvendigt. Måske får du sagt din mening om familieforholdene.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har stor tiltro til, at tingene vil udvikle sig i en rigtig retning. Sørg for at være tjekket, og følg en plan. Familie- eller boligforhold er i fokus, og også på det felt ser tingene ud til at lykkes for dig. Udnyt de fine aspekter til at koncentrere din energi på det, som er vigtigst.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du kan se frem til mere ro på tilværelsen. Efter en længere periode, hvor du har været meget optaget af samfundsrelaterede emner, vil du nu prioritere det nære. Måske vil du afprøve dine teorier i praksis. På mange måder kan du føle det, som om du nu kommer i ”havn”.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du ved ikke helt, hvor du får kræfterne fra, men du har mange ressourcer og arbejder ud fra et struktureret koncept. Du er ved at falde til ro efter en hektisk tid. Du har hvilet dig i juleferien og er nu klar til at tage fat igen. Det nye år starter med mere ro i sindet.

Sponsoreret indhold