Kendte 19. maj 2020

Ugens stjerner: Pernille Højmark fylder 60 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Peter Grosen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 20. maj til og med tirsdag den 26. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du beskæftiger dig med det, som interesserer dig allermest. Intet hindrer dig i at fordybe dig i emner, som for eksempel har med kommunikation at gøre. Din it-viden har du opdateret, og hvis ikke, har du nu tiden til at gøre noget mere seriøst ved det. Idéerne står i kø – skriv dem ned. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Michèle Bellaiche: Fylder 48 år den 22. maj

Nikolaj Lie Kaas: Fylder 47 år den 22. maj

Kronprins Frederik: Fylder 52 år den 26. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er meget, der skal klargøres til den kommende sommersæson, og især i løbet af onsdagen mærker du en trang til at gå i gang med diverse projekter. Kontakten til vennerne er sporadisk i øjeblikket, men det gør ikke så meget, for du har nok at se til inden for dine egne cirkler. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har behov for at finde din indre balance, men der sker en hel masse omkring dig, som du egentlig gerne vil deltage i. Men du har også brug for alenetid. Der er dog særlig én debat, der udspiller sig, eventuelt i nabolaget, som sætter nye tanker og idéer i gang hos dig.  

TYREN

21. april-21. maj

Vær opmærksom på, hvordan dine meninger bliver tolket. Der er risiko for misforståelser. Så spørg ind til, om man har forstået dig, og om du er tydelig nok i din kommunikation. Det kan være svært for dig selv at vurdere, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan være i tvivl, om et nært samarbejde skal fortsætte. Vent med at tage den endelig beslutning. Lige nu er du ikke så klartseende, som du plejer at være, og du er særlig påvirkelig af andres meninger. Men det hele bliver gennemskueligt, og det sender humørpilen opad.  

KREBSEN

22. juni-22. juli

Gør diverse opgaver færdige, for der er nye ting, du skal forholde dig til, og så har du ikke længere tid til at gøre opgaverne færdige. Sidst på ugen ved du lige præcis, hvordan du skal tackle og forholde dig til de projekter, der ligger foran dig i den kommende periode.   

LØVEN

23. juli-23. august

Du har lagt sidste hånd på nogle arbejdsrelaterede opgaver og kan nu koncentrere dig om nye projekter. Samarbejde vil være i fokus, og du skal lige vænne dig til en ny makker. Vedkommende vil have en god indflydelse på dig, og det får dig til at fremstå særdeles tjekket. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

En person, der står dig nær, er i centrum, og du bruger ret meget tid på vedkommende i forbindelse med nogle arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du ikke bliver misforstået i den interne snak. Sørg for klare linjer, så ingen er i tvivl om, hvad du mener – hvis altså du mener noget!

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du er meget fintfølende, og der skal ikke så meget til, før du kommer i ubalance. Det er klogt, hvis du klarer tingene selv. For tiden er ikke inde til at regne med opbakning eller hjælp – også selv om det ligger lige for. I et tæt samarbejde kan et rolleskift finde sted.   

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Tiden er med dig til at gøre det, som interesserer dig allermest. Den dybe undergrund tiltrækker dig – også psykologiske, spirituelle og åndelige anliggender.  Du har et naturtalent for at forstå sammenhænge, hvor der ikke er rationelle beviser eller argumenter.

SKYTTEN

23. november-21. december

Tiden er stadig velegnet til refleksion og til at færdiggøre uafsluttede projekter.  Vær forberedt på, at der kan komme omlægninger, så meget af det dit forarbejde skal ændres. Tingene har forandret sig, så du må tage udgangspunkt i de nyeste informationer.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du er afventende i forbindelse med et samarbejde. Du har en god fornemmelse, og du har svært ved at styre din utålmodighed. Men der sker en form for gennembrud, hvor energien fornemmes rigtig, og kontakten er der. Det, som sættes i gang, kan indeholde kimen til noget stort.

Sponsoreret indhold